Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Slusni chlapci sa ma boja

Príspevok v téme: Slusni chlapci sa ma boja
odpudiva?

Neviem cim to je ale slusni chlapci nemaju o mna zaujem. Ak ide po chodniku a oproti mne ide nejaky pekny a slusne vyzerajuci chlapec tak zrazu zmeni trasu a prejde na druhy chodnik alebo cez cestu. Ak sa opytam niekde na urade u lekara alebo hockde nejakeho chlapca na nejaku informaciu tak na mna civie ako keby som ho chcela zabit a rychlo sa vypari prec. Neviem ci nahanym hrozu normalnym chlapcom alebo co to ma znamenat. Som normalna baba a mnohi ludia mi povedali ze aj pekna. Tak cim to je ze bocia? Maju o mna zaujem len sami opiti, stari a vulgarni chlapci a muzi. Chcem nadviazat vztah s niekym ale ako ked sa neda. To su taki bojazlivi ci co? Chodim normalne oblecena, nosim sukne normalnej dlzky, velke vystrihy nenosim, nefajcim nenadavam nemalujem sa velmi vlasy mam normalne pekne myslim. Tak preco ti chlapci utekaju. Normalne okate bocia z mojej trasy prec. Otocia sa ini smerom ked idem okolo nich. To su tak puritansky vychovani alebo co? Dievcata mate aj vy s tym problem? Snazim sa byt mila, usmievam sa no neciviem na nich doslova, niesom potetovana ani pirsing nemam, nehrbimsa a predsa ich plasim. Ja tomu nechapem. V zahranici nemam problem o zaujem normanych chlapcov a tu na SVK su nejaki cudni. Stari opiti,cigani a podobne zivli nemaju zabrany a piskaju, pokrikuju a maju vulgarne reci.

takajedna

mne raz jeden kamarat povedal, ze kebyze ma nepozna a stretne ma na diskoteke alebo hocikde inde, tak by sa bal ist za mnou lebo, ze som prilis pekna a bal by sa odmietnutia napr. pozvania na drink alebo len obycajneho rozhovoru :D tak mozno to je aj tvoj pripad :D

dodod

Podla mna je na tebe nieco nezvycajne alebo si vymyslas. Daj celkove foto (urob cierny pasik cez oci, aby ta nebolo poznat) a ja ti poviem preco.

ebi777

:D popísala si to dosť komicky,

ale súhlasím tiež s tým čo si v posledným riadkoch napísala,,,, nechápem po mne tiež popiskavajú samí starci, a pod. :D
nereagujem na to, ale dosť ma to desí :D že prečo práve oni

Kreon

Ja mam 20 rokov, aj ja som slusnak, a skor mam problem naopak ako ty najst si dievca, co sa ku mne hodi lebo slusnost asi neni cool.