Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem čo ďalej

Príspevok v téme: Neviem čo ďalej
E_my

Ahojte. Chodíme s priateľom už skoro 3 mesiace. Kým sme chodili do školy bolo všetko v poriadku, lebo sme boli spolu každý deň, on býval na intráku. Teraz nás však delí istá vzdialenosť + jeho ďaleké brigády, čiže sme sa nevideli už od konca júna. A v poslednom čase mám zvláštny pocit. Kým sme sa nevideli týždeň, dva, bolo všetko v poriadku..Písali sme si, volali. No posledný týždeň sa mi ledva ozýval. Najprv som si myslela že veď nemá kedy lebo robí celé dni, ale napísať smsku zaberie asi 2 minúty. Snažila som sa, písala som mu ako mi chýba a mám ho rada no niekedy mi vôbec neodpísal inokedy zase odpísal len, že veď to vydržím. Vôbec mi už nevraví že ma ľúbi, skoro žiadne smsky, telefonáty.. Dokonca nebývame zase tak ďaleko že by sme sa nemohli vídavať cez víkendy, no nikdy sme sa poriadne nedohodli a tak to aj tak vždy dopadne že nie sme spolu. Mám však strach že v tom môže byť iné dievča, aj keď mi vravel že som celý jeho svet a žiadna ma nenahradí. Dokonca keď som mu pred včerom písala smsku ako ho ľúbim. Prišla mi smska z jeho čísla že Prečo mi otravuješ môjho chlapa? .. Asi si viete predstaviť čo ma v prvom momente napadlo. Vtedy som ho nenávidela, chcela som mu obratom volať nazad že čo to má znamenať no akonáhle telefón raz zazvonil zrušila som to. A na druhý deň mi akoby nič napísal Ahoj láska.. vysvetlil mi to len tak že kamarátka si chcela spraviť srandu preto mi napísala tú smsku.. To ma už úplne dostalo. Ale ja vôbec nemám tušenie ako to riešiť, takéto niečo sa mi ešte nikdy nestalo. Prosím, poraďte mi. Kamarátky mi vravia že si ma vôbec nezaslúži, že sa mám na neho vykašľať, ale ja ho veľmi milujem. Ďakujem za odpovede.

Liliana65

myslím, že sa stretnete normálne, ved také veci sa dejú bežne a ak by ste sa rozišli, tak prejde mesiac a aj ty budeš už niekde inde predpokladám (myslím s myšlienkami), takže z toho si hlavu nerob určite :) a skús ísť za ním a porozprávať sa, uvidíš

Maoam

ehm, hoci ak to bola 'kamaratka', z tychto kamaratiek su väcsinou priatelky, s ktorymi dotycni vedu vztah alebo aspon sexuju

kasli na neho, nestrapnuj sa viac, je to blby pocit, ale cim skor pochopis a prestanes sa ozyvat, tym lepsie pre teba

E_my

winki.. to chvíľkové dobrodružstvo, nemyslím si že by to mohla byť pravda.
Takto ten môj príbeh vyznie fakt dosť komicky a keď som si to teraz prečítala je mi z toho tiež úplne jasné že by som to mala ukončiť.

Lenže on mal predomnou 4 roky vzťah. Rozišla sa s ním baba, bol úplne na dne, chcel sa zabiť.. A potom sme spolu nejako začali chodiť. Dokonca sme ešte aj spolužiaci takže tak či tak sa uvidíme v septembri. Viete si predstaviť aké to asi bude vídať ho po tom všetkom každý deň. Neviem čo robiť.

Maoam

moja, tebe to nedoslo, ze ma inu? a ak nema a tu sms napisal za neho nejaky kamos, alebo on sam, tak ci tak ti nou chcel dat najavo jedno - aby si si dala odpich, asi tak

Liliana65

pochybujem, že si "kamarátka" chcela urobiť srandu, prečo by mu robila kamoška problém s priatelkou a prečo by mu kamoška kukala do mobilu a písala takéto veci... mala si mu zavolať v tú chvíľu, ale kedže sa nestalo, tak choď za ním a vyjasni si to, mám skôr pocit, že by v tom mohlo niečo byť, určite veľa pracuje a nemá toľko času asi, ale ak má voľné víkendy, nevidím problém v tom, aby sa aspon ozval poriadne, alebo by ste sa stretli...

winki

Ako to máš riešiť? Haloooo....otvor oči a daj mu zbohom. Jednoznačne si bola pre neho chvíľkové dobrodružstvo popri škole. A možno sa snaží udržiavať ešte aký taký kontakt, aby mal na koho skočiť po prázdninách.

Takže hore hlavu a pošli ho kade ľahšie.