Dobrý deň, stalo sa už niekomu, že rodičia čitali dennik? Tak sa hanbím :( ten dennik si nepíšem už 5 rokov :( a oni mi ho našli ...
Čítali mi denník!
No nemali, nemáš sa za čo hanbiť, to su normálne veci.
ako si vlastne prisla nato ze ho citali?
mas 20, rodicia by uz mali pochopit ze mas pravo na sukromie.hanba im.
filipova to vystihla s tou doverou
Žiadne drogy neberem, a ani nič podobné. Šak ja im ráno vypláchnem žaludok !
Osobne - keby som sa dozvedela, ze by moji rodicia nieco take urobili (to je jedno, ci si tam mala nejake tajne veci alebo nie), prestala by som im doverovat..
(pokial tam samozrejme neboli nejake ine okolnosti preco sa rozhodli ho citat - napr nejake zavazne problemy s tebou, ako napr drogy, atd.. ze by to bolo za ucelom zachrany teba, atd).. ale pokial sa nic take vo vasej rodine nedialo, nemali na to pravo.. treba respektovat sukromie..
Sice nič hrozne, ale aj tak sa hanbim , predsa su to take decke veci, hm neviem . Som zvedava čo mi povie mamina, či ho čitala.
Nemala som tam nič hrozne, len na každej strane som milovala iného chalana. Nenavidela som rodičov, lebo ma nepustili von. Jeden chalan ma chytil za zadok. S hentým som sa bozkávala. A chcela som zomreť. :D
nechapem preco to citali omg. uz ked ho aj nasli tak ok.. le citat. naco? mala si tam nieco hrozne tajne? a si si ista ze ho precitali cely?
Nemali právo cítat ho, hanbit by sa mali oni.
normálne plačem od nervov :( mam 20 a pred 5timi rokmi som ho písala. Same decké veci :(