pekný večer prajem, viete prosím o niekom, kto by chcel mačiatka - majú dva mesiace a týždeň, sú to brat a sestra, viac na mackysos.sk
ja som ich pomohla zachrániť - tak sa snažím im dačo zohnať - a jednu micku z ulice už doma mám, ďakujem
Hľadám domov pre dve mačiatka
dala som oznam na tú informačnú tabuľu, kde sú inzeráty aj do tesca a kauflandu v BA
nikto...?. :-(
veru neviem, čo je s tým, nikto mi zatiaľ nevolal - totiž som dala inzeráty na viacejj inzertných stránok - ale ešte si to skontrolujem a dám inzerát ešte niekam...ale možno niekto volal na to číslo, ktoré je uvedené v článku...inak teraz cez prázdniny má každý plno času, tak dúfam, že si ich vezme niekto, kto bude mať čas aj od septembra...ja už jednu pouličku mám
mačka - myslela som Martinu... čo je s tým ???
nikto? :-(
Ktorá pani? Myslíš tú s menom Martina *Dolná, alebo tú, ktorá je uvedená na stránke mackysos?
ahojte, znova dávam do pozornosti tieto dve mačiatka...
ahoj Martina, tak potom je tam číslo na dievčinu, ktorá ich má v dočasnej starostlivosti, tak jej teda zavolaj - ale ak si ich chceš teda nechať aj po prázdninách, lebo mačka síce nevyžaduje toľko pozornosti ako psík, ale aj tak sa treba o ňu dobre starať
ale ďakujem, ak to teda vyjde :-)
ja ich berem