Nepríjemne zapáchajúci pot

Príspevok v téme: Nepríjemne zapáchajúci pot
sam

Dobrý deň,
dúfam že sa tu nájde niekto kto by bude vedieť pomôcť. Rada športujem a samozrejme že sa pri tom aj riadne spotím. Mám však problém so zápachom potu. Používam kvalitné antiprespiranty (Dove,Rexona,Adidas) už som ich prestriedala veľa, ale pokiaľ športujem dlhšiu dobu, tak zo mňa tečie pot a veľmi nepríjemne zapácham. Je mi jasné, že každého pot zapácha, ale toto je veľmi nepríjemné a neprirodzené. Ľudia mi o tom povedali, že sa pri tom nedá dýchať, a preto sa aj stránim chodenia do posilovne. Chodievam športovať von, ale rada by som zašla raz za čas do posilovne, ale tento problém mi v tom bráni. Čo s tým robiť?
Vopred ďakujem za každú radu!

LULANA11

JA MAM TIEZ TAKYTO PROBLEM UMYVAM SA, A PRITOM STRASNE ZAPACHAM, MAM AJ PROBLEM S MOCENIM, JE TO HROZNE, NEVIEM AKO VY, ALE JA S TYM NEDOKAZEM ZIT, NECHODIM MEDZI LUDI, NEMAM PRACU, PRIATELOV, JE TO AKO NOCNA MORA, KTORA NIE A NIE ODIST NIEKAM PREC, MAM S TOHO AJ PSYCHICKE PROBLEMY, MAM TO HROZNE TAZKE, NEVIEM AKO DALEJ BUDEM S TYM ZIT,

sumiman

potenim odchadzaju jedy z tela... anti... obsahuju tazke kovy takze koza nedycha a dostava zabrat. problem by som hladal v jedle , bravcove maso alebo kava.

Lenka1987547

Ja som mala skoro podobny problem no mne strasne zapachali nohy :) pomohol mi zinok,skus ho vyskusat nic nestratis

ebi777

skus vynechat z jedla aromatické korenia, tiež čierne korenie
skús vynechať mlieko a mliečne produkty, vrátane syrov

poPotvorka

ok sam .. to ma tesi ,ze po zdravotnej stranke si ok :)
neviem viac poradit ,len skus tu stranku mozno .... drzim palce ,aby si riesenie nasla
drz sa

sam

Ešte by som doplnila keby to pomohlo, mám 20 r., športovú postavu a váhu v norme, nakoľko športujem ako som už hovorila.

sam

poPotvorka: cukrovku nemám, problémy so štítnou som mohla zdediť, takže chodím na pravidelné prehliadky, ale zatiaľ mám všetko v norme