Frajerova mama

Príspevok v téme: Frajerova mama
Ingrid a

Poradte mi. Ako jej vtlc do hlavy nech sa uvedomi. Moj frajer ma 18 rokov a mama sa vkuse donho stara, ked sme von mu vkuse vyvolava ale jej v podstate nejde onho skor o to aby mu robila napriek (aspon to tak vyzera). Ked je doma tak od neho nic nechce len donho z nicoho nic zacne krikat a nadavat mu ze je debil kokot neschopny a ked je prec vkuse nieco od neho chce. On jej vkuse pomoze a vsetko spravi ale neda si skakat po hlave ked to uz prehna aj on si povie svoje a potom je chvilu milucka a ked som u nich do mna vkuse picuje ze ake mam tmave vlasy ze na co si vkuse na ne gebrim co to mam oblecene a do mojej \"svagrinej\" tak isto a to ma 25 rokov ze ma schudnut ze vkuse len zere a vsetko jej vadi..

o.m.g@

hm tak to mas blbe :-)
mozno ze jej uz aj tie deti v skolke idu na nervy a este plus financna situacia..mozno by sa zmenila k nemu keby nastupil do roboty a financne jej pomahal.
a on sa jej nepytal preco sa tak sprava aky je dovod??

Ingrid a

Do skoly posledny rok. Aj podla mna je to hlavne peniazmi ale na detoch a este mu nadavat ? a uz sa aj do mna navadzat..ako keby ziarlila alebo co minule chcela mojeje mami cislo a ked som jej povedala podotykam pekne vysvetlila ze preco jej ho nedam zacala do mna krikat, Ked si proovnam moju mamu moj chalan uplne rad je s nou lebo s nou moze byt ako kamarat aj ja by som chcela byt tak z jeho mamou ale s nou sa neda.

Ingrid a

Praveze ma a maju sa velmi radi stale. Ale ona ma zas 51 rokov a robi v skolke takze aj peniaze to mozu robit. Ale preco si to vsetko vybija na nom ? Bratovi nic nepovie ani mu nezavola za 4 roky bola unho 2x