Pred pár dňami som sa bola objednať na gastro, dali ma na pondelok, však sa zdalo, že to už nejak zvládnem... Ibaže ani nie, teraz už sotva zjem aj tie banány a sucháre, na ktorých som cca dva týždne, radikálne znižujem dávky inzulínu, schudla som na 51 kg a vôbec, asi umieram (nie, to nemyslím vážne). Takmer určite je to psychického pôvodu, na budúci týždeň zas skúšky, tak jasne, už mi zašibáva... Tak som hupsla na gastro s tým, nech ma vezme ako urgentný prípad, ibaže to vraj nie som a sbohem a šáteček, príďte v pondelok. Nechcelo sa mi tam s ním hádať, tak som odišla, ale čo myslíte, bol to správny postup?
Diabetik, čo sotva je, nie je urgentný prípad?
Meretseger, vsak v pohode, o to nejde, ze sem pises, vsak pis - len vies, ludia zasa maju cosi ako pamät, no a nejaky cas ta pozname. Kazdy clovek ma nejake problemy (aj zdravotne), o to nejde. Ide o to, aby si ty tie svoje riesila (a kazdy tie svoje tiez). Ako ti je dnes?
Jop, už mi to docvaklo, ospravedlňujem sa. Občas bývam viac mimo než zvyčajne, to je fakt. A ospravedlňujem sa aj tebe za to PPP, nepomôže mi, keď si nepriznám, že som tým trpela (či trpím? Však aj tam lietam z extrému do extrému). Once again, I´m sorry.
Mer, este daco: ako URGENT si vzdy mozes privolat RZP, to sama dobre vies, pripadne ist na pohotovost -teda nechat sa tam niekym dopravit, ak by cez vikend bolo zle...
takze o co slo - o pozornost, alebo? si inteligentna baba, skusena dost na to, aby si vsetky tieto veci vedela, nic v zlom
Meretseger: vsak sa ludom necuduj, ako na teba reaguju, ked sem davas taketo prispevky...skus pochopit aj druhu stranu
sama vies, ze ti hrabe, na tomto fore voci tebe ludia maju respekt aj uctu, lebo napriek vsetkemu, cim trpis, si to vsetko vzdy aspon priznas, ale ked uz robis nieco cez, tak na teba ludia reaguju a zalarmuju ta, aby si nieco zasa raz nepresvihla, ber to tak, ze je to nieco ako kontrolka, nic viac...
nemyslia to s tebou zle ostatni, ani ja
tak tie skusky daj, drzim ti palce
P.S. na recidivu PPP som sa pytala preto, lebo si nou v minulosti trpela, ak si to teda dobre pamätam, tak sa mojej otazke necuduj, vdaka
Dobre, zaujímal ma len názor.
Veď to je normálne, nezdá sa mi, že by si bola urgentný prípad.
Maoam: Pokojne -_- Hrabe mi zo skúšok. A PPP nemám.
lucnykonik: Poznám aj vyšetrenie niečoho, čo súvisí s chorobou bez vlastného pričinenia, za poněkud dlhšiu dobu než týždeň, ani ja nemám všetko za týždeň, a tiež to mohlo byť všeličo. Tak zas na mňa tak nevyskakuj.
sorry, ale minule po tom ako si pisala ako si vedome nicis zdravie.. a zrazu mas svetlu chvilku a chces sa liecit a zrazu by Ti mal doktor skakat okolo zadku.. kolko ludi je chorych nie vlastnym pricinenim a termin maju za daleko viac dni ako je pondelok, raz som termin na odstranenie pochybneho kozneho utvaru dostala o 7 mesiacov a kazdemu bolo jedno ci je zhubny alebo nie, povedali ze skor sa neda (v zahranici). takze myslim, ze ty sa mas este dobre a posledne na kom mas hladat chyby su lekari.. sorry, ale to je moj nazor
naco studujes, ked chces zomriet? niekoho treba prist riadne preplieskat zasa, co?
co mas recidivu PPP, ci preco ti aktualne hrabe?
ach ludia, ludia.....
Majú vysoký glykemický index, ale ja som nastavená na určitý počet sacharidových jednotiek a ten nedokážem dodržiavať, glykémie sa mi opäť rozkolísavajú. Dokonca do mňa mama už tlačila aj sójovú tyčinku, nech mám sacharidy isté. Lenže teraz nezvládam pomaly už ani to, a ja si fakt nemôžem dovoliť čo len pol dňa nejesť. Ako mne to je jedno, nech zas idem do hlbokej hypoglykémie, momentálne mám na háku, ale pán doktor by potom mohol oľutovať, že ma nevzal, no.