Ktore enzymi su najkvalitnejsie, respektivne najucinejsie? Ake si mam kupit. Wobenzyn je uz dnes slaby. poznam este Serrapeptase, ale nieje este nejaky lepsi? Alebo ktory sa oplati kupovat?
Ktore enzymi su najkvalitnejsie, respektivne najucinejsie?
Mne zabral profizym+ je ovela lacnejsi ako wobenzym a nemusi sa brat ani taký velky pocet tabliet co dost zatazuje zaludok a ucinok je taký isty
Mne wobenzym velmi pomohol pri vaginalnych mykozach, na oslabenu imunitu a aj pri napuchani noh pocas cestovania. Nemozem na neho povedat pol krivého slova.
Ja som skusala Wobenzym ale po pol roku uzivania som ho musela vysadit ani mi nepomohol a bolo mi zneho priserne zle a schudla som asi 5kil co je pri mojej nizkej vahe dost vela a nasla som si inú variantu enzýmov co mi zabrali :)
Neviem kto ako, ale ja by som neexperimentovala. Ja som mala takisto boreliózu a brala som Wobenzym viac ako 1 rok a opakovane sa k nemu vraciam, lebo som s ním nadmieru spokojná. Je síce starý už pár rokov, ale keby nebol kvalitný tak by som sa k nemu nevracala a už by sa dávno nepredával.
Na trhu máš aj iné, ale zďaleka nie sú také kvalitné ako Wobenzym. Tiež by som stanovila na podmienky SK, lebo z USA sa niekomu dobre radí, čo tu vôbec nie je využiteľné.
Pokial dobre ratam, tak wobenzym stoji 3 eura denne, a je zastaraly, malo ucinny,
zatialco Digest Platinum, co je najnovsia zmes rastlinnych enzymov od NOW stoji 50 centov denne, cize 6x menej, a obsahuje ovela viac druhov enzymov.
Kupovat dnes wobeznym, to je ako kupit si staru ojazdenu skodovku za 100000 eur, kym mozem mat za tu istu cenu dve uplne nove audiny. Alebo ak mi staci jedna, moze mi ostat 50000 eur na ine veci.
Ludska hl.. no... radsej pouzijem setrnejsi termin nevedomost.
Ale niekomu to staci, vsak ta skodovka za 100000 eur ho predsa tiez odvezie, no nie?
caute, ja som s wobenzymom spokoja, ja by som nemenila. Setra zakazdym vymysla a nakoniec aj tak kupi wobac, lebo je s nim najspokojnejsia.
Ja som brala Profizym dva mesiace, potom som ho prestala brat. Mala som opakovne mykozy, na chvilu to prestalo a po troch mesiacoch sa mi mykozy opat vratili.Hm, Profizym asi nic moc.
Bola mi stanovena chroniska borelioza a bral som doterz dve balenia wobenzynu 800. Chcem brat lepsie enzymy, tak by som rad mal tie najlepsie za prijatelnu cenu. Pri wobenzyme to preplacam kvoli velkej reklame.
Moje klave prsty, oprava
...500 mg x 4=2 gramy...cena je celkom prijatelna od roznych distributorov
Na cistenie tela je najlacnejsia entericky pokryty pancreatin, tj enzym podobny nasmu pancreatinu, tj zmesi enzymov z nasej slinivky brusnej.
Entericky nepokryty pomaha v zaludku travit jedlo. Dobra a silna znacka je napr od firmy Solgar, kde je v kazdej enterickej tablete ekvivalent 3 gramy(3000 mg) pancreatinu, co je 15 krat tolko, ako vo wobenzyme.
Now vyraba napr kapsule na travenie, kde mas 500 mx x 4 = 2 gramy pancreatinu a cela je celkom prijatelna od roznyc distributorov. Na Slovenko je dost vyhodne objednavat napr z firmy iherb.com ktora ma znesitelne postovne a dokonca zlavny kupon pre prvonakupcov, pozri na rng.nazory.eu