Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zbláznim sa

Príspevok v téme: Zbláznim sa
Lentilkamatko

ahojté :( ja už neviem čo mám robiť .
Proste s bývalým sa to skončilo pred mesiacom a ja som mala nádej,tak som sa odhodlala mu napísať a viete čo som sa dozvedela? Že má inú už :( a ja naivná krava som tomu verila. Viedla som si zošit snov ,ktorý mal vyť pravdivý ako hovoril jeden psycholog. Čo mám robiť ? Ako mam zabudnuť? :(

Deria

nie si ani prva ani posledna, ktoru trapi nastastna laska a sklamanie. nezblaznis sa, prejde to, iba musis sama chciet! neuzatvaraj sa do seba, chod von medzi ludi alebo do prirody, aj ked sa ti nechce a nemysli na to, co bolo. je koniec a zacina ine obdobie tvojho zivota. mozno ovela krajsie, nez doteraz. vsetko chce svoj cas.

Jassy

poznam ten pocit .. je to to najhosrie asi .. podla mojich vlastnych skusenosti to neprejde .. s byvalim niesme rok a stale neviem zabudnut . ... ked si spomeniem len na to ze ake to bolo super a zrazu sa to dojebalo.. poznam ten pocit .. ale vzdy si poviem netreba lutovat lebo to nebolo dokonale a to prave keby hej sme spolu lebo by zabojoval aby sme spolu ostali ... ono to chce cas najst si niekoho ineho a zabudnes .. to je taky kolobeh .. musis si najst tzv. nahradu :)