Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antidepresíva - ochrana pred slnkom?

jedulka

p.d :D:D:D já taky začalo to hrou na kytaru, zpívání,pak jsem se naučila vyrábět nábytek, potom jsem měla dlouhý vztah s PC software,systémy,webovinami,síťařinou, nakonec jsem zakotvila u koní :D:D:D
na Taj Chi se chystám :D:D:D to jsou léky proti depresím :D:D:D
Dobře jsi to napsal :-)

p.d.

Prosim ta, napis mi a ja ti dam kontakt na pana, ktory ta z toho dostane. Schizo nemusi trvat vecne. Resp. ti, ktori maju schizo, tak sa o nich stara niekto iny alebo su v ustave, the real ones.

m77

Mal som valdoxan ten mi robil zle,potrebujem AD ako seroxat,argofan a pod lebo mam aj PP aj SF a bez liekov nemam šancu lebo je to už somnou zle.A slnko mi to isto nevylieči.Nemám iné vychodisko ako brať lieky

p.d.

Ja som nahradil AD za hru na gitare, tenis, bicyklovanie, studium anglictiny, pocuvanie hudby, Taj Chi, jazdy na motorke. Ja uz nemozem ani pracovat, lebo mam tolko aktivit, ze neviem, na ake ochorenia sa vlastne liecim. Len ked sa zamyslim, tak to viem:))) Ja uz nemozem ani pracovat, to sa neda.

Bruno333

Neviem co mas predpisane, ale chranit sa pred ziarenim sa musi kazdy clovek...a samotne slnko je najlepsie antidepresivum