Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepochopitelná žena...

Príspevok v téme: Nepochopitelná žena...
Žechos

Zdravím, snad nevadí že nejsem slovák :-D ... vezmu to nějak hopem a vynechám podrobnosti… Stalo se, že jsem byl na jedné oslavě, všichni jsme se připili a byla tam holčina, kterou jsem znal cca 2 roky (vídali jsme se opravdu tak 4 do měsíce a ani jsme si moc nepovídali). Jenže ten večer jsme se sblížili a nakonec skončili v posteli. Ráno jsme si řekli, že to nebudeme řešit. V tu chvíli jsem byl v pohodě a ani to nějak nehrotil. Akorát ještě onoho večera jsme se dohodli, že přijedu na její oslavu narozenin, která byla za 2 dny. Další den jsem teda psal jestli to platí a nebudu jí tam vadit a ona řekla, „že když mě jednou pozvala tak to nebude brát zpátky…“ Upřímně v té chvíli jsem ji už chtěl a nějak mi se mi dostala pod kůži (často se mi nestává). Večer té oslavy jsme k sobě snažili chovat nějak normálně, ikdyž já se chtěl družit víc… nakonec jsme si v brzkých ranních hodinách otevřeně popovídali a řešili jsme ten večer, kdy jsme spolu skončili v posteli a jestli by to nešlo nějak rozvíjet. Holčina smýšlela stejně jak já... Šli jsme si pak spolu lehnout, ale nic nebylo. Následujících cca 5 dní jsme se intenzivně vídali, sex probíhal taky. Jenže ona po těch 5 dnech jela na dovolenou mimo republiku na 16 dní. Řekla, že si budeme psát atd… Psali jsme si častěji cca 7 dní a pak jako bych se pomalu vytrácel. Nechtěl jsem se nějak vnucovat, stíhat atd. proto sem netlačil nějak na pilu. Jenže když se vrátila z dovolený tak nebyla schopná ani ten den říct, že by se chtěla vidět nebo se jenom na chvilku sejít. Viděli jsme se asi až po 2 dnech a byla jak vyměněná, nechtěla se držet za ruku a ani nestála o nějaký fyzický kontakt… Po cca dalších 3 dnech jsme se viděli zas a už jsem to nevydržel a zeptal se jestli se něco stalo a ona jenom řekla, že to nechce řešit, že za tu dobu na dovolený „vystřízlivěla“ a že chce čas… Nevím co si mám myslet, upřímně ikdyž tu holku mám mooooc rád a chtěl bych to s ní aspoň zkusit tak ji nechci do ničeho nutit. Ale když není schopná se vyjádřit tak mě to akorát trápí. Tak co s ní ? Mám ji dát čas, nedávat najevo zájem, ať se pak ozve sama nebo ji říct rovnou, že na to nemám.

wanda...

kaja, no proste zjistil, že jsi jiná, než si představoval. Fyzický zjev a venkejšek je jin než vnitřek...

Kaja_555

Ahoj. Máš podobný problém jak já, a taky si s tým nevím rady.Spoznala jsem kluka v práci a asi mesic me porad balil a mluvil mi jak jsem krasna a uplne me proste dostal tymi recami a pak sme byli venku spolu par krat a bylo to vse krasny a rekl mi take že jsem pry to nejbaječnejši co ho kdy potkalo a ....trvalo to temer mesic a zrazu ??? ze dne na den se otočil o 180 stupnu.Vubec to do tedka nechápu co se stalo.Uz tri krát zrusil nasi schuzku a zacal se vymlouvat ze je unavenej a ze nemá naladu a pod. tak jsme si jenom psali a ja se ho narovinu ptala co vlastne chce ?protoze citim ze nejak ochladl a on ze ,,ja te chci ale proste jsem unavenej z práce na to aby sme byli spolu a pod.kraviny...je mi z toho špatne protože jsem se na nej namotala a on se praveže asi ,,odmotal ,, :D já nechápu ako že se clovek dokáže zmenit tak zrazu ze dne na den ......já vubec nevím jestli ho mám kontaktovat nebo kaslat na to nebo co delat.já také pujdu na dovolenu za dva týdny nevím co bude ale pak a taky jsem nedávno ukončila 2 letý vztah ... :((((

Agnes998

Mozno si jej bol sprvoti este celkom sympaticky a potom na tebe nasla nejaku vadu pre ktoru ta nechce, mne sa toto tiez pri chlapovi stalo

juventa

Udrzujte kamarátsky kontakt, možno z toho niečo ešte bude a možno nie, takéto veci sa stávajú. Príliš skoro ste skončili v posteli.

Žechos

Jako ono to má trochu podtext to co se stalo mezi náma... Každej někoho měl. Ona akorát s někým začínala a já skončil 3 letý vztah (nerozešel jsem se čistě kvůli ní, nějak to s tamtou už nefungovalo dlouho). Ona sama předtím říkala, že neví co chce, ale že jsem jeden z mála co se o ni zajímá... Buď to byly kecy (ikdyž v tu chvíli mi to nepřišlo protože jsme se vylejvali navzájem :-D )nebo fakt netuší co sama potřebuje. Já právě nevím jestli to, že na ni začnu "prdět" nebude pro ní impuls k tomu, aby si řekla, že o ni nemám zájem...

Agnes998

No do hlavy jej nevidime preco sa takto sprava, vyzera to akoby ani nevedela co chce. Ty si jej dal najavo svoj zaujem dostatocne a z jej strany ziadna velka odozva, tak sa teraz stiahni a uvidis ci sa este niekedy ozve. Iniciativu nechaj uz len na nu.

eddings

ja si myslim ze to je plus-minus tak ako pises ze ti to povedala...mala cas rozmysliet si to a povedala si ze v tom nebude pokracovat. Smola pre teba, ale podla mna by dalsie tlacenie na nu uz bolo vnucovanie. Radsej ot nechaj tak. Ved mozno sa zamysli este raz a pride na opacne riesenie ;)

Žechos

Ona se sama ozvala predevcirem, tak jsme si psali nepodstatny veci a pak rekla, ze se sejdem dalsi den po praci. Jenze vcera to zrusila ze nestiha (tj blbost). Dneska zas nic...

lilyiankaa

podľa mňa si ju proste prešiel .. možno si prežila nejaký románik aj na dovolenke a pochopila, že teba už nechce .. skús jej dať čas, ale naozývaj sa jej ..nechaj to na ňu ... ak sa neozve, tak je jasné, že nemá už záujem ...