Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je mozne nakazit sa HIV pri beznom vysetreni u zubara?

Príspevok v téme: Je mozne nakazit sa HIV pri beznom vysetreni u zubara?
xyz1

je mozne nakazit sa HIV u zubara odsavackou na sliny?myslim ak ju mal predo mnou HIV pozit.clovek v ustach(takze odsavacka prisla do kontaktu s jeho slinami a mozno aj s krvou ktoru mal v ustach napr.pocas osetrenia aj ked nepatrne mnozstvo)ja neviem ci kazdy zubar ju po kazdom pacientovi tu odsavacku vydenzifikuje..takze je mozne ze putuje z ust do ust bez akehokolvek vycistenia...dik

eddings

stomatolog sterilizuje vsetky pouzite nastroje po kazdom pacientovi. Nerobte tu paniku a nevytvarajte si fobie!!! Ze sa to raz stalo niekde na svete za 20 rokov, to je pravdepodobnost aj ze clovek s ranou na ruke chyti do ruky jablko ktore si vy potom kupite a zjete neumyte. Teoreticky by ste z toho mohli dostat HIV, prakticky je pravdepodobnost rovna nule

#

Na nakazenie HIV stačí úplne mala ranka v ustach takže aj pri francuzaku sa môžte nakaziť tak ako pri pichnuti infikovanou ihlou dieťa na pieskivisku!!

o.m.g@♥♥♥♥♥

To neviem presne ako ich nakazil ale nakazil vsak to bolo aj v tel.novinach podla mna nic nedezinfikoval a prisiel tam pacient ktory bol nakazeny a islo to dalej mozno no neviem presne ako..bol to uplne nezodpovedny zubar

xyz1

omg..a ako nakazil zubar pacientov??akoze nedenzifikoval nastroje,nepouzival rukavice ci ako??sak sa ich hadam krvavymi rukami nedotykal??ci nebodaj nemal sex s pacientami?...

ebi777

presne tak isto aj ja
ešte aj po diskotéke, keď prídem hoc aj ráno o 5tej domov, prvá cesta je u mňa sa okúpať a aj vlasy

lebo na diskotéke, sa o mňa stále niekto spotený oprie a sadám si na tie stoličky atď, tiež vlasy opieram o hocičo :D

proste mne tieto veci vadia veľmi :) a periem periem a kúpem sa, podľa mňa nie je to nič neobvyklé, i keď niekedy sa cítim už ako Monk :D