Ahojte volám sa veronika a pred pár dňami som oslávila 14. narodeniny a možno sa vám to zdá nenormálne ale nemám chuť žiť a chcem to skončiť ale bojím sa a nechcem aby trpeli ostatní tak to spraviť nechcem , celé noci bývam hore ... skrátene moja bývalá kamarátka natalka si myslí že to čo som jej povedala neni pravda ale klamstvo . už som sa pokúšala jej vysvetiť dvestokrát že to je pravda ale ona si myslí že to je klamstvo a bodka , kamarádka čo sa s nou baví mi povedala že natalka ma nenávidí a že mi nikdy neodpustí že som ju klamala a že jej to už je jedno . ja osm ju pritom neklamala a ona mi neverí a pred pár mesiacmi sme sa bavili hovorila mi že mi verí a že ma má najradčej ale tomu som neverila lebo asi 6 krát kvoli jednej kamarátke prišla za mnou alebo pre mna ked sme mali ísť vonka neskoro a raz neprišla vobec a ja som jej vždy šetko odpustila a aj to že jej chvilu na našom kamaradstve nezaležalo že jjej bolo jedno kto som ... aj to som jej odpustila a ona mi nedokaže uveriť . už sa mesiac nebavime aj ked cez fb si píšeme ale to tak že mi píše také hnusné správy . napísala mi že mám ist do piče .... a pred mesiacom aj niečo mi zomrel chlapec s ktorým som chodila 3 roky a nemal ani 15 .. prosím poradte čo mám robiť :((
Nemám chuť žiť a chcem to skončiť..
si vo veku, kedy ti tvoje problemy pridu ako najhorsie na svete. Casto si nevies rady, co a ako urobit, ako nieco vratit spat, ako si ziskat kamaratku, ako sa mat rada. Vsetko je tak zlozite, nikto ta nechape a preto nechces zit.
Dospeli, ktori tu prispievaju (ja tiez), si len s usmevom precitaju tvoj prispevok a pomyslia si svoje...Ver, ze to co prezivas nie su v skutocnosti ziadne problemy, kvoli ktorym si treba siahat na zivot. Vediete s kamaratkou "zabomysie vojny", hoci az budes dospela, ani si na nu nespomenies. Ak sa s tebou nechce viac rozpravat, povedz si, ze je to jej chyba a bodka. Vykasli sa na nu, nebudes sa predsa niekomu vnucovat. Najdes si dalsie kamaratky, uvidis. Ak niekto o teba nestoji, tak to len znamena jedno - ze ta nie je hoden.
Hlavne hlavu hore a vydrz toto obdobie. Nebude to dlho trvat a pochopis o com ten zivot je :) Drzim palce
neviem o čo sa jednalo, teda z akého dôvodu ti kamarátka neverí, čo bolo tým grom .. ale predpokladám, že šlo o nejakého chalana a preto sa s tebou nebaví ..... ak ti neverí a nebaví sa s tebou, tak bohužiaľ s tým nič nenarobíš, ona možno časom príde na to, že to čo si jej vravela pravda bola, ale už bude neskoro a ty nebudeš musieť mať záujem sa s ňou baviť .......
Tak ju pošli do riti aj ty a nájdi si inú kamarátku...
Vieš koľko ľudí ešte v živote stretneš?...
Kvôli nejakej krave si siahnuť na život... bože môj!
na to sa urcite neumiera, v zivote pridu aj horsie chvile a chodneie v 11tich tiez beriem s rezervou, chod si kupit cokoladu, bude ti lepsie