Zasnuby

Príspevok v téme: Zasnuby
Santa

ahojte ja som sem uz pisala, mam priatela o 17 rokou starsieho, boli sme na dovolenke. a tam ma poziadal o ruku. dal mi cas na rozmyslenie. aj mi tam povedal co mi nikdy nepovedal " Milujem Ta, ale nehovoril som ti to, rozmyslal som vela nad tebou. A milujem ta. Este som tak zenu nemiloval ako teba." No krok do manzelstva je velke rozhodnutie. Rodicia mi povedali ze je to moje rozhodnutie ked som snim stastna ma podporia. Jeho rodicia ma maju velmi radi. Neviem, na 80% som rozhodnuta. ale 20% stale ostavaju nerozhodnich.

o.m.g@♥♥♥♥

80% je viac ako 20% musis sama vediet co chces cim viac ti budu ludia radit moze sa stat ze budes uplne popletena ....uvazuj nad tym sama a prides k zaveru drzim ti palce a prajem vela stastia :):):):)

Santa

pozname sa 2 roky, a spolu sme 10mesiacou, nie nemam deti ani neni rozvedeny,, je slobodny, 20 tvori otazka do buducna, co bude za 10-30 rokou, ci to neni len taky ulet, potom sa tahat po rozvodoch, povedal mi ze este deti nechce ale tak 3-5 rokou.

lilyianka

ako dlho ste spolu? a on uz náhodou nemá rodinu, deti, čiže nie je rozvedený? a prečo nie si na 100% rozhodnutá, ale len na 80? čo tvorí tých 20%?

Santa

povedal mi ze si uvedomuje si ze som mlada, a nechcem sa viazat, ale bol by velmi rad keby ze to primem, a mohli by sme spolu oznamit vsetkym,

lilyianka

no my ti ťažko napíšeme či áno alebo nie ..ty ho poznáš, ty s ním budeš žiť a pod .... ale zdá sa mi zvláštne dávať si čas na rozmyslenie .... veď buď viem,že ho chcem alebo nie ...