Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tolerovali by ste to?

Príspevok v téme: Tolerovali by ste to?
Dendži

Ahojte, mám toľko vecí, pre ktoré neviem spávať a ktoré ma strašne hnevajú už veľmi dlho. Som s priateľom 2 roky aj 3 mesiace. Som žiarlivá, ja viem. Ale nemyslím si, že som žiarlivá neprávom. Boli sme na kupalisku, pred nami stála jedna kočka. Pozeral si jej na zadok, pričom som stála vedľa neho ! Na pokeci si vypisuje POTAJOMKY s inými dievčatami ! Všetko mi zatajuje ! Vymazáva si konverzácie. Klame mi. Ja viem, že mi budete radiť, aby som sa ne neho vykašlala, ale ja to proste urobiť neviem. Na tom kupalisku sme boli s jeho kamarátom. Jeho kamarát ho začal drgať a mrkať ne NEHO, lebo išli iné BABY ! Som z toho už zúfala. Vôbec ma nechápe. Vôbec nechápe ako sa cítim ja ! Ponižuje ma to ! Načo je teda so mnou, keď potrebuje robiť toto? Toľko krát som ho s plačom prosila, nech mi to nerobi, nikdy ma nepočuval. :(
Neviem či mu môžem ešte dôverovať, ja viem, že náš vzťah je už uplne pokazený. Ale ja sa aj tak ešte snažím. Ale na to treba asi dvoch. :( ..

Simonella

daj potom vediet ako to dopadlo :)
ale on podla mna aj ked povie, ze dobre, uz to nebudem robit..ale ked to robi uz 2 roky, neviem, ci sa este zmeni..aspon obmedzit by to mohol..ved ked uz sa vytrati dovera, je to na ......

Dendži

Hrac

ironia? .. Ja nepotrebuem chalana, ktorý sa pozera do zeme. Nikdy som to nepovedala. Chcem len chalana, ktorý si ma bude vážiť a aspon keď stojím vedla neho vie udržať svoje hormony.

Hrac

tak tak, vykasli sa na neho nech ma priestor si najst babu ktorej nebude vadit ze ma oci a diva sa po inych, alebo mu ich vypichni a mas, posledne co uvidi budes ty ;-) :-D

a ty si najdi nejakeho co na ulici zatvara oci alebo hladi do zeme :-)

WildWind

tak to musím povedať, že s tebou pekne zametá, ale iba preto, že si mu to ty dovolila..teraz to musíš napraviť, odíď od neho čo najskôr, takto nebudeš s ním šťastná...nenaťahuj to, a nedúfaj v zmenu, lebo tá nepríde..najlepšie je to skončiť hneď, keď sa stretnete, narovinu mu to povedz a ukonč to..ak by ťa začal prosiť a hovoriť, že sa zmení, never tomu, šancí na zmenu mal až až, ale on si ťa miesto toho stále menej a menej vážil...musíš sa od neho odpútať a inak než takto to nepôjde..musíš za to celé spraviť jednu hrubú čiaru a ísť si svojim životom a na neho zabudnúť

Dendži

Simonella

máš pravdu, mala by som nazbierať odvahu, a poslať ho kade lahšie. Zabudnuť na neho ! Mala by som ho začať ignorovať...

Simonella

Dendzi, ak nie si v takom vztahu spokojna, ak ta neustale ponizuje svojim spravanim, naco si s nim? naco sa trapis? ked vidis, ze mu na tebe asi nezalezi, ked ti to stale robi....a este ON hrozi rozchodom????
pozbieraj energiu a posli ho do riti cim skor ..aj ked po 2 rokoch to neni lahke, viem, ale zvladnes to. sama vidis, ze v takom vztahu nie si stastna, tak co? pride aj tak lepsi. taky, ktory si ta bude vazit a nebudes mat dovod ho podozierat a robit ziarlivostne sceny.

Dendži

Pohroziť rozchodom? Prosím ťa. On mi niečo urobí, ako napríklad toto s týmito babami a on všetko zhodí na mňa ! ja som za všetko vynovatá a ON je TEN ktorý sa mi hrozí rozchodom. Áno je to ťažké, sme spolu každý deň. .. Máš pravdu, berie ma ako samozrejmosť, on vie, že ja som tak sprostá, že preto aby som mala pekný a kludný vzťah si priznám chybu, aj keď som neni na vine..

WildWind

a ak si ty jedina, ktora sa v tomto vztahu snazi a on ma uplne na salame, tak to je o dalsi dovod viacej, preco to s nim skoncit...fakt, toto nie je dobry priklad muza na chodenie...on si mysli, ze moze vsetko, lebo vidi, ze si slaba, ze sa ho aj tak nevzdas, ze sa stale budes snazit a to je zle..kazdy vo vztahu by mal poznat hranice co moze a co nie, treba mat medzi sebou respekt, nemoze ta takto vodit za nos

WildWind

jasne, ze mu nedokazes verit, ked to maze, je samozrejme, ze si tam nepisu o peknom pocasi, ale o niecom, co tvoje oci vidiet nemozu, keby tam nic nebolo, ukaze ti tie spravy, ale on ich radsej vymaze, pretoze ma co skryvat... poradim ti trochu detinsky, ale skus mu spravit to iste..skus sa aj ty pred nim pozriet na ineho, nech vie ake to je..alebo rozumnejsia rada, skonci to s nim..viem, ze je to tazke, asi si si na nho dost zvykla, ale takyto muz co toto robi svojej zene, si ju nezasluzi...porozpravajte sa, povedz co ti vadi, pohroz mu rozchodom...fakt neviem ako ti inak poradit, kedze pochybujem, ze by sa to mohlo zlepsit..maj hrdost a skonci to..aj ked viem, ze je to tazke..ja by som toto nezniesla