Smrť

Príspevok v téme: Smrť
Laila0000

Ahojte, prosím Vás už sa dlhšie trápim nad sebou. :( .. Pred polrokom, mi zomrela babička aj dedko. , a odvtedy mám veľké psychické problémy.
Myslím, na samovraždu ( viem, že to nieje normálne, ale hanbím sa ísť ku psychiatričke).. po smrti, starých rodičov som sa úplne uzavrela do seba, stratila som veľa dobrých kamarátok, a začala som nenávidieť celý svoj život, seba..
Po smrti, mám aj dlhodobý problém, že veľmi priberám .. nejem ani tak veľa sladkosti, (skoro žiadne) aj športujem, ale priberám jednoducho stále, neviem čo to znamená ;´( nikdy som predtým taký problém nemala .. chcela by som, veľmi by som chcela vyzerať takto --> s6.favim.com
Je pravda, že takto som nevyzerala NIKDY, ale veľmi by som to chcela dosiahnuť....prosím, poradte mi ako tak schudnúť ... vyriešil by sa aspoň jeden môj psychický problém ..

Veľmi Vás prosím, zareagujte na túto moju zúfalú, prosbu .. moji rodičia sa mi snažia pomôcť, ale nejde to, boja sa o mňa, trápia sa, a nechcem im spôsobovať problémy!! .. prosím, poradte mi ohľadom týchto mojich psychických problémov.. už nevládzem ;´(
Ďakujem !!! ;)

jajakarinka

Ahoj ak ti mozem poradit treba navstivit odbornika ak si neviem poradit sama zo sebou nemas na preco hanbit suto odbornici a pomozu ti nenechavaj to len tak lebo sa timoze stav len a len zhorsit ...ja sama chodim k psychiatricke lebo som si nevedela dat rady zo sebou a nelutujem velmi mi to pomaha .... vies pokial sa chce da sa vsetko.... bud silna a hrda zena ty to zvladnes :-)

dior

trpim depresiou daky ten piatok....pred rokom som brala lieky, ale nemala som pocit, že to ma daky efekt..brala som SERLIFT...od malička som mavala strašne depresie, často myslievam na smrt, momentalne žijem vo vztahu v ktorom ma ešte moj priatel psychicky deprimuje . Mam male ročne dieta a snažim sa aspon kvoli nemu žit...pred 4. rokmi som prestala na pol roka poriadne spavat...vtedy som začala brat TRITICCO .to mi na spanok pomohlo ...neskor som za pol roka pribrala 25kg, cely život mam problemy s vahou, ked mam zle obdobie iba priberam, aj napriek tomu, že sa neprejedam....začala som si robit pomaturitne študium ako zdravotnicka asistentka , ale mam strach , že ak kvoli zhoršujucemu sa stavu navštivim doktora,tak mi to skomplikuje dakym sposobom priamo pracovat v zdravotnice, viete mi niekto poradit aj čo sa tyka psychiatrov v BB dakych odskušanych aj zverejnovanie udajov v zamestnani??? dakujem

vebe

A este jedna dobra rada, nehladajte vinnika, snazte sa problem riesit. Chapem ze rodicia sa boja, ale svojim strachom ti nepomozu iba zvysia tvoje vycitky svedomia, ktorymi trpia vsetky dievcata, ktore maju PPP. Rodicia ti mozu pomoct hlavne tym, ze budu v pohode, nebudu uzkostlivi a nebudu tebe ani sebe navzajom nic vycitat

vebe

Myslim si ze nie celkom spravne interpretujes svoje problemy. POkial si nebola nejako extremne naviazana na starych rodicov, tak nie je prirodzene aby smrt starych rodicov sposobila vnucke az take problemy ako opisujes. Tvoj problem je niekde inde. Si skor na ceste k mentalnej anorexii a myslis si, ze pricinou je smrt babky a dedka. To ale nie je pravda. Zacala si nespravne vnimat svoje telo a vytycila si si nespravny ciel- teda dosiahnut postavu anorektickej dievciny na obrazku co si pripojila. S tym nema smrt starych rodicov nic spolocne. To ze si stratila kamaratky to je len dokaz ze si na ceste k anorexii. lenze to je cesta nikam. Anorekticka moze byt akokolvek chuda, pocit stastia nikdy nepociti. Ty si najdi dobru psychologicku. Skus cez internet oslovit nejakych psychologov s tym ze opis svoje problemy a pripoj aj ten obrazok. Nie vsetcia su dobri v tejto problematike, preto hladaj takeho co sa venuje porucham prijmu potravy. Urob to skor nez bude neskoro. Psychiater ti tiez velmi nepomoze, dusu lieci hlavne dobry psycholog

walkingdead

retardovany duckface a este aj fotka mobilom cez zrkadlo,... no ak chces vyzerat ako hentaka azetovska pizza tak to si na tom vazne dost zle :D

cry2

Myslím, že tvoj problém nebude "len" v tom, že ti zomreli starí rodičia a nevieš sa s tým vyrovnať, hoci chápem, že smrť každého človeka zabolí a bolí... ale tvoj problém bude aj inde... a myslím, že ty to aj vieš, Laila.. viď. obrázok.

Lulita

poruchu nie, smutok je prirodzeny, neprirodzene by bolo, keby si bola v pohode, kazdemu trva iny cas, kym sa zmieri so smrtou tých, ktorých miloval

a k tomu jedeniu, niektori ludia v strese chudnu, ini priberaju, ja tiez skor priberam, ale to moze prist hocico a sladkostami sa skor zabudne na bolacky