Ahojte, prosím Vás už sa dlhšie trápim nad sebou. :( .. Pred polrokom, mi zomrela babička aj dedko. , a odvtedy mám veľké psychické problémy.
Myslím, na samovraždu ( viem, že to nieje normálne, ale hanbím sa ísť ku psychiatričke).. po smrti, starých rodičov som sa úplne uzavrela do seba, stratila som veľa dobrých kamarátok, a začala som nenávidieť celý svoj život, seba..
Po smrti, mám aj dlhodobý problém, že veľmi priberám .. nejem ani tak veľa sladkosti, (skoro žiadne) aj športujem, ale priberám jednoducho stále, neviem čo to znamená ;´( nikdy som predtým taký problém nemala .. chcela by som, veľmi by som chcela vyzerať takto --> s6.favim.com
Je pravda, že takto som nevyzerala NIKDY, ale veľmi by som to chcela dosiahnuť....prosím, poradte mi ako tak schudnúť ... vyriešil by sa aspoň jeden môj psychický problém ..
Veľmi Vás prosím, zareagujte na túto moju zúfalú, prosbu .. moji rodičia sa mi snažia pomôcť, ale nejde to, boja sa o mňa, trápia sa, a nechcem im spôsobovať problémy!! .. prosím, poradte mi ohľadom týchto mojich psychických problémov.. už nevládzem ;´(
Ďakujem !!! ;)