Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrebujem radu múdrejších ľudí ako ja

Príspevok v téme: Potrebujem radu múdrejších ľudí ako ja
TrochuZufala

Prosím vás o radu. Asi pred mesiacom som sa ja rozišla s chlapcom, ktorého som ľúbila, páčil sa mi, ale náš vzťah mi už nevyhovoval, a dala som koniec. Naliehal, aby som ten konec nedávala, pretože on ho nechce, no ja hlúpa som aj tak len koniec dala. No teraz, som si uvedomila, že ho stále ľúbim a chcem. Ja viem, že je neskoro plakať nad rozliatým mliekom, a že človek si uvedomí, čo mal až ked to stratí, ale.. kamaráti mi hovorili, že sa ešte trápil po rozchode, plakal kvôli mne.. a ja som sa smiala. A teraz ? Chodím s ním vonku, no už aj s jeho partiou, a tvárime sa že sa nič nestalo.. on sa smeje, ja sa smejem.. ale ked prídem domov, čakám, že zavolá, alebo napíše.. proste stále čakám na nejakú odozvu, stále čakám, že prajevy opäť záujem.. aj ked asi márne, pretože som ho zranila, ja si to uvedomujem. No zistila som, že mi chýba a stále ho ľúbim. Ale ako mu to povedať ? A ako sa mu ospravedlniť a povedať, že som urobila chybu ? Ľutujem všetko, čo som spravila a že sa kvôli mne trápil.. a to len kvôli tomu že som dala koniec pre nič za nič.. Prosím o radu, dakujem. ..

ta3

Agnes
muzi su asi vo vseobecnosti dost haklivi na odmietnutie, ja doteraz nezabudnem na jedneho, ktory o mna velmi stal, ja som nereagovala pretoze som prave chodila s inym, ktoreho som mala rada, ked ma dotycny nechal, velmi ma mrzelo ze ten, ktory ma predtym velmi chcel uz ochladol az som to nakoniec nevydrzala a otvorene som potom ja prejavila o neho zaujem, neviem preco, asi sa urazil lebo s nikym nechodil, ale uz ma nechcel, no ako vravis aj Ty, aspon som si nic nevycitala ze som to aspon neskusila, potomm neskor som pracovala blizko jeho manzelky, skamaratili sme sa a kamaratime sa dodnes, ona pravdaze nic netusi co bolo pred 30 rokmi, navzdy som to u seba pochovala, my sme vtedy ale uz davno boli dospeli

TrochuZufala
pokazila si to, ale zato pre kludne svedomie to mozes este skusit, uz nic nemozes stratit naopak mozes ho ziskat spat ak o Teba este stoji, pokazila si to Ty, tak Ty musis teraz vyjst s iniacitivou, ospravedln sa mu za svoje spravanie a povedz mu, ze ho stale mas rada, uvidis aka bude reakcia, drzim palce, mesiac este nie je dlha doba, ak nie je urazeny, este vam da sancu, ale potom uz si to vaz a nevyved zase podobnu kravinu

Agnes998

trampolina nebud tak kruta, mladi casto este nevedia co chcu, nerobila to s umyslom ublizit
trochuzufala povedz mu to, mozno ta stale lubi ale mozno uz nie, nezistis kym neskusis. Ja som mala jedneho kamarata, nikdy sme spolu nechodili hoci on chcel ale ja som ho nikdy nechcela. Po dlhsej dobe som si uvedomila ze bol vlastne fajn, bolo mi s nim velmi dobre a ze ho vlastne chcem. Dlho som vahala, nakoniec som sa mu ozvala a vyklopila mu to. On mi zo slusnosti odpovedal, ze ked pojde niekedy cez moje mesto tak sa ozve. Nikdy sa neozval takze som pochopila ze uz zaujem nema. Napriek tomu som sa po tom citila pozitivne - pretoze som to skusila. Mohla som tuto kapitolu navzdy uzavriet a nedufat. To radim aj tebe - proste to skus a nech to dopadne akokolvek, nemusis si vycitat ze si to aspon neskusila.

trampolina

Nezasluzis si ho..
Nemas predsatvu co prezival.
Nemala by si mat pravo na lasku este raz.. A dufam ze ju ani nezazijes.
Toto mi urobil moj ex, a bol to blbec.

nikaroxy

urcite mu o tom povedz.Otvor sa mu ze to lutujes,z eho stale mas rada.Neboj on ta pravdeporobne stale tiez lubi;-) drzim vsetky palce.