Je tu niekto koho piatkové večere a vikend deprimuje lebo sa citi sám a nema s kým von, a tak sedí doma a citi sa tak sám?
Víkendy - depresia
Isť sám ? Vidím niektorých ze chodia sami ale to pôsobí tak divne sám. Ja som bol zvyknutý stále minimalne v dvojici . A ako mata pise tiež mám kolegyne skoro dôchodkyne a kolegu nemám žiadneho.
Vobec nie, naco su hry na pc alebo playstation, naco sa niekam trepat von ked si mozes nieco zahrat alebo pozriet film, trochu sa zrelaxovat, vztahy su take vycerpavajuce.
ja tiez nemam s kym ist von v piatok a cez vikend. Dobre spoluziacky zo strednej sa bud vydali alebo su v zahranici kade tade a kolegyne z prace su prevazne zeny okolo 40 az 50 rokov a vydate. Ja mlada baba 26 rocna sa nemam s kym zabavit a tak sedim doma. Sama by som tiez nesla len tak sadnut, to by mi bolo cudne ist sama si sadnut ked vsetci chodia v partiach alebo v dvojiciach.
Anka
az take normalne pre zenu sa sama posadit vecer do baru asi nie je, ked som to rozpravala potom kolegyniam v praci, veru ma obdivovali, lebo oni same by do baru neboli isli, lebo nemala som napisane na cele, ze v tom hoteli byvam a vies co sa potom pomysli o zene, co sama sedi v bare a pije fernet, no ale ja uz davno neriesim to co si okolie o mne mysli, je to vylucne vec iba toho okolia
moj syn ma podobny problem ako Osamely, aj moj syn je tiez osamely a nema kamaratov s ktorymi by vecer vonku tiez cez vikend niekde vypadol, aj on sa vracia cez tyzden vecer unaveny z roboty, tak sa osprchuje, naje a nieco precita a ide spat, ale cez vikend by rad niekde isiel, zijeme v cudzej krajine a moj syn navyse je aj hanblivy, na Slovensku mal plno kamaratov a ani s dievcatmi ziaden problem, tu je to pre neho ine, ma proste taku povahu, dcera je po mne, ona nema problem s tym ze je v cudzej krajine, ona je uz aj zasnubena, tiez posielam syna, aby teda isiel na to pivo aj sam, ale tiez nechce, ja by som isla s nim, ale bola by som rusivy moment, kocky by si pomysleli, aha mamickar, v cudzine je to naozaj pre hanblivych problem, ale doma na Slovensku by to malo byt ovela prijatelnejsie
ta3
na sluzobnej ceste ked si ubytovana a ides sama do baru ci kaviarne je uplne normalne, ved asi ze aj na ranajky ides sama v takom hotely ked si na sluzobke sama... to je uplne normalna vec. Ale ked vy mal ist v piatok vecer niekam na pivo do mesta sam.... to by vyzeralo trapne a posobil by ako cudak. Cez tyzden ked pride clovek niekde na kavu ci sa najest sam pocas pracovneho casu je tiez normalne ale nie v piatok ci v sobotu vecer.
Mal by si si najst novych priatelov ked odisli prec, alebo niekto z prace kto by usiel na pivko?
vsak kludne mozes ist sam aj do baru, na pivo, co Ti v tom brani?, sadni si do kuta, kde budes mat dobry rozhlad a sleduj ludi, mozno tam sa aj zoznamis s novymi ludmi, ja som to takto robievala na sluzobnych cestach, po skonceni povinnosti som mohla sediet sama na hotelovej izbe alebo ist do baru na kavu a fernet, bavilo ma sediet a pozerat okolo seba, najma ked ku tomu hrala este aj hudba a to som zena a nebolo mi trapne ist samej do baru
Kamosov teraz nemám lebo sú preč ani frajerrku aj ta je mimo. Sám chodím tak akurát na bike ale ja som mal namysli niekam sadnúť na pivo, do baru, na terasu a pod.
a preco sedis doma?, mozes ist von predsa aj sam a co konicky, rozvoj ducha ... je tolko veci, ktore mozes robit cez vikend ked na to pri praci cez tyzden nie je cas
najdi si nieco aj cez vikend, alebo chod s kamosmkami, ja to mam to iste. a to cez tyzden nepracujem, len na polovicny uvazok za pokladnov a je to hrozostrasne.
Cez týždeň pracujem