Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cvičky na bruško

Príspevok v téme: Cvičky na bruško
fff_4

AHojte prosím vás vedeli by ste mi poradiť aké cviky by som mala cvičiť keď chcem mať na tele tehličky? alebojednoducho aby sa mi zvýraznili svaly..nechcem schudnuť len to trochu zvýrzniť a nevyzerať ako kulturista :P ani žiadne bicepsy a pod. jednoducho obyčajne malilinke tehličky nech to trošku vyzerá ..možno si hovoríte že na žene a tehličky.. mne sa to páči chcem byť vymakaná trošku

fff_4

takže idem vam odpovedať pekne ste ma pourážali.. neskusena: už to tvoje meno hovorí že si neskusena ..chcem byť pekna a to do krasy ptrí je mi jedno v akej téme toto je tak sa nepleť !!
nemám 11 laskavo mi nehovor ! mám 13 pomaly 14 z textu nemožeš vyčítať moj vek tak si hlad svojho .. 35 nemám ale 45-46 pre tvoju info. .. už som sa zobudila je po obede :)
tessy00... tuk som dala už davno dole .doktorka mi vyčíta že som podvíživená a moc chudá už priberám celkom to ide ale pomaly.. a je to moja vec či chcem mať tehličky v 10 alebo v 20 tak ma nechajte radšej si to omrknem na internete.. naivna si hovor vieš komu nepoznáš ma.. a je to moja vec že mam 13 a chcem mať tehličkyy.. no a ? na veku nezáleží jejda.. chcem mať pekne telo tak ma nehajte ! cviky stačia moja.. moja kamoška iba behá cvičí a už sa jej tam niečo lisuje.. a tie cvičky no bóóže tak pomylila som sa pardon *cviky..

0vecka

ale coby su na to cviky napr. pri jedlach obsahujucich vela cukru alebo karbohydratov zatvorime usta a otvorime ich len pri jedlach z nizym obsahom tuku a karbohydratov

tessy00

cvičky?? si hrozne naivna ak si myslis, ze cviky stacia, za tehlickami hlavne u zeny je kopec driny v prvom rade musi ist dole tuk, a to z celeho tela nie len na bruchu

cvic, zdravo sa stravuj a hlavne vela citaj:
www.e-muscle.sk