Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozlucit sa?

Príspevok v téme: Rozlucit sa?
Terezzza

Ahojte, s priatelom sme sa rozisli, ale s jeho rodicmi som si velmi rozumela a mali ma naozaj radi. Nakolko som u nich uz dlho nebola, mam potrebu sa aspon podakovat za vsetko. Ze boli ku mne mili, ze ma prijali a ze som sa velmi dobre u nich citila. Tak sa Vas pytam, ci sa mam s nimi rozlucit? A aku formu by ste zvolili? Dakujem

Terezzza

Tak sms urcite nie, skor som uvazovala osobne, len nechcem aby tam bol ex...len sa bojim, ze sa tam rozplacem :( lebo som si ich velmi oblubila

brca

sms je neosobná, taká bezcitná ,keď zavoláš tak budú počuť tvoj hlas a rozoznajú trochu tvoje emócie a budú vedieť, že si ich mala rada .) a potešia sa viac zavolaniu ako smske :P to je moj skromný názor :DD

Vojtoo

Pozval by som ich na obed (alebo proste stretol by som sa urcite).

Predpokladam ze su to ludia, co su na urovni (mentalne), tj. nieco ako "daju aj posledne", ak boli tak mili, ze nad tymto rozmyslas.

Rozhodne si to zasluzia, lebo takym ludom mozes darovat najviac svoju pritomnost (a mozno nejake pekne kvety, ako drobnost, az odides, nech to nie je narazove, podla mna, nieco trvacne, ale nie prilis..)

MultiLevel

vsetko okej, aj chapem preco to chces urobit. Ale do tohto sa pustaj len v pripade, ze tvoj byvaly nema este novu priatelku...Ak uz ma holku, tak jeho rodicom posli peknu sms, ale nestretavaj sa s nimi, ani ich nevyhladavaj

emalea

Ak boli vzťahy s "potenc.svokrovcami" fakt dobré, ja by som zavolala aspoň "svokre" a pár vetami by som sa jej zo slušnosti za všetko poďakovala......

Terezzza

Tak na kavu s nimi nepojdem, kedze som od nich vzdialena 70 km, ale myslela som to so slusnosti, a nerobim z toho dramu!

Prezývka55

Nerob z toho dramu nemusis sa s nikym lucit. Moja sestra sa s priatelom rozisla a s jeho mamou hockedy ide nakupovat alebo na kavu a podobne.