dobry den chcela by som sa spytat ci nepoznate nejaku konkretnu antikoncepciu ktora obsahuje estrogeny cize sposobuje zvacsenie prsnikov a pomaha aj proti akne...dakujem za odpovede...aby ste ma pochopili myslim antikoncepciu ktora obsahuje obidva tieto ucinky
Antikoncepcia
jfnfhf:tak nebudem uzivat do konca zivota ale myslim si ze este dost dlho kedze som mlada...akne som mala velmi zle ked som bola mladsia teraz som s s mojou pletou celkom spokojna lebo uz skoro ziadnu vyrazku nemam aj ked niekedy sa najde...nie nemam typ postavy ze priberam do zadku..skorej do brucha...a myslim si ze vsseobecne z hociktorej antikoncepcie sa pribera takze...viac ci menej..
hak nebudes uzivat do konca zivota. po vysadeni sa ti akne vrati do este horsieho stavu ako bolo pred uzivanim. na zvacsenie poprsia zabudni. hak zadrziava vodu v tele a vela zien aj priberie, takze to je dovod preco sa moze zvacsit poprsie, ale aj ine casti tela . ak mas typ postavy ze priberas do zadku, tak ten sa ti zvacsi skor ako by sa mali zvacsit prsia
tralala: aha dakujem to som nevedela
quotes: pokiaľ ja viem každá antikoncepsia obsahuje estrogén a progesterón, len sa líšia pomerom... ono ale v zložení nemáš presne vypísané že estrogén, ale konkrétny druh...aspoň myslím :)
tralala: tak neviem ja co beriem teraz tak som kukala zlozenie sa mi nezdalo ze tam boli... a winki: nerozumiem ako docasne??...ja to neberiem len tak..hlavny dovod je predsa kvoli chranenemu sexu
Súhlasím s Winki... ja som začala brať HAK len nedávno , už mám dosť rokov... a tiež to bolo pre mňa niekedy dosť ťažké keď všetky moje spolužiačky mali kŕasnu pleť a veľké prsia, ja osm dokonca trpela strednou formou akné, zostali mi aj jazvy... ale HAK je vec ktorú si treba dobre premyslieť, je to veľký zásah do organizmu, ja osobne to schvalujem len v prípade keď máš už sex a naozaj si nemôžeš dovoliť otehotnieť
Ktorá hak neobsahuje estrogény? :D
preco?