Antikoncepcia

quotes

jfnfhf:tak nebudem uzivat do konca zivota ale myslim si ze este dost dlho kedze som mlada...akne som mala velmi zle ked som bola mladsia teraz som s s mojou pletou celkom spokojna lebo uz skoro ziadnu vyrazku nemam aj ked niekedy sa najde...nie nemam typ postavy ze priberam do zadku..skorej do brucha...a myslim si ze vsseobecne z hociktorej antikoncepcie sa pribera takze...viac ci menej..

jfnfhf

hak nebudes uzivat do konca zivota. po vysadeni sa ti akne vrati do este horsieho stavu ako bolo pred uzivanim. na zvacsenie poprsia zabudni. hak zadrziava vodu v tele a vela zien aj priberie, takze to je dovod preco sa moze zvacsit poprsie, ale aj ine casti tela . ak mas typ postavy ze priberas do zadku, tak ten sa ti zvacsi skor ako by sa mali zvacsit prsia

tralala123a

quotes: pokiaľ ja viem každá antikoncepsia obsahuje estrogén a progesterón, len sa líšia pomerom... ono ale v zložení nemáš presne vypísané že estrogén, ale konkrétny druh...aspoň myslím :)

quotes

tralala: tak neviem ja co beriem teraz tak som kukala zlozenie sa mi nezdalo ze tam boli... a winki: nerozumiem ako docasne??...ja to neberiem len tak..hlavny dovod je predsa kvoli chranenemu sexu

tralala123a

Súhlasím s Winki... ja som začala brať HAK len nedávno , už mám dosť rokov... a tiež to bolo pre mňa niekedy dosť ťažké keď všetky moje spolužiačky mali kŕasnu pleť a veľké prsia, ja osm dokonca trpela strednou formou akné, zostali mi aj jazvy... ale HAK je vec ktorú si treba dobre premyslieť, je to veľký zásah do organizmu, ja osobne to schvalujem len v prípade keď máš už sex a naozaj si nemôžeš dovoliť otehotnieť

winki

Pretože všetko je len dočasné, teda len vtedy ak tú antiku berieš a tiež to nie je isté u každého. A brať antiku len kvôli väčším prsiam a menej akné je totálna hlúposť.