Prosím všetkých, ktorí majú s týmto liekom hocijaké skúsenosti aby mi poradili, či ho mám začať brať, alebo nie.
Serlift / panická porucha
Ludia panicka porucha je choroba z ktorej sa musi dostat kazdy sam a rozkazat si ze proste nebude mi zle a hotovo. Vsetko je to vo vasej hlave, lieky vas mozno oblbnu a pomozu vam na nejaky cas, ale pokial nema fyzicka a dusevna stranka vasho tela sulad, tak potom to takto vyzera. Viem,ze sa mi to lahko hovori, ale je to tak. Skus si povedat ze preboha nesom taky slaboch, ze zakazdym ked ma niekde nieco zaboli alebo pichne si budem mysliet ze umieram...Ked sa ataky budu opakovat castejsie zistits ze sa ti fakt nic nemoze stat aj ked to je hrozne neprijemne. Skus ukludunujuce dychove cvicenia, skus nieco robit ked citis ze dostavas atak, nejak sa zamestnaj...V malickostiach je krasa v tychto pripadoch vazne...ludia, kt. to maju sa zvyknu izolovat od ostatnych ale to je chyba, vyhladavaj spolocnost, ak budes medzi ludmi uvidis ze nato zabudnes...Vsetko je len v tvojej hlave, bude dobre.
Ani ja nemozem spavat a to ho uzivam este len 3 den a v malych davkach, lebo mi z neho bolo zle
Ak ti ho lekár predpísal, tak by si ho mal/a užívať. Ja ho užívam tiež, ale nemôžem spávať z neho.
Serlift je antidepresívum zo skupiny SSRI. Je to dobrý liek, účinný. Odporúčam.