Zväčšenie poprsia

Príspevok v téme: Zväčšenie poprsia
lili789456

Ahojte, mám 20 rokov a uvažujem o plastickej operácii pŕs - zväčšenie. Nosím veľkosť košíkov A niekedy B tak sa chcem opýtať, či to nebude vyzerať až veľmi neprirodzene keď si to dám urobiť vzhladom na to že mam veľmi malé prsia. Takisto či nemáte nejaká skúsenosti s plastickou chirurgiou NOVAMED v Banskej Bystrici. A môžte sa podeliť aj o svoje skúsenosti s týmto zlepšením. :) Veľmi sa na to teším, pretože k mojej postave mám prsia neprimerane malé. Som už rozhodnutá takže príspevky typu prirodzene prsia su krajšie nepotrebujem čítať. Moj nazor je že sú krajšie ak tam žena má aspoň niečo a nie je plochá ako ja...

orol

ano, nepoznam

a l e

20 rocnych ludi poznam, ako muzov, tak aj zeny

p r e t o z e

aj ja som mal 20

Pocuvam hudbu a pozeram "prsia"

www.youtube.com

lili789456

Samozrejme, že to čo si napísal je podstatné a dôležité. Nepoznáš ma a to že chcem niečo na sebe zmeniť a vylepšiť hneď neznamená že som povrchný človek ktorému chýba rozum.

orol

Prsia mas krasne

prirodzene, prirodne

a tak si radsej zvecsi rozum

a zdravie

to je daleko podstatnejsie a dolezitejsie

lili789456

poPotvorka No tak za tak dobrý výsledok sa oplatí priplatiť určite čo sa týchto vecí týka .Ja som zas počula, že zo spodu je lepšie že to sa lepšie hojí. Tak to je super, že sú na nerozoznanie od pravých :) Ďakujem pekne že si mi napísala, určite do toho idem. Už len ukľudniť priateľa lebo je proti tomu. Aj tak si myslím že teraz síce hovorí, že to netreba ale výsledok sa mu bude páčiť :)

poPotvorka

Pokial to neprezenies s ml je to ok . Urcite si nechaj poradit a nechot za ziadnu cenu do extremu ,hlavne pri okruhlom profile .Platila som tusim okolo 2500-2800e .Neviem ako ,ale ja som bola uprednostnena co sa tyka operacie ,takze asi si zapytal i nieco naviac no netusim . Ta bolest bola aspon u mna hrozna. Ono je neprijemne hlavne to ,ze sa ta snazia po opke co najskor rozhybat ,aby sa to lahko hojilo. Ale inak sa to da zvladnut .Implantat mi vkladal rezom pod pazuchou a mozem povedat ,ze je to ovela lepsie ako od spodu (pod prsom) .
Mna moc potesilo ,ze ked som bola na prehliadke u zenskeho ,tak pocas vysetrenia mi povedal sam doktor gynekolog ,ze tak krasne prsia ma maloktora a ked som mu povedala ,ze su umela bol uuplne hotovy ,ze takto mudro zvolena velkost a tak krasnu pracu ,ze to sa len tak nevidi .
Takze smelo do toho a odporucam nechaj si poradit ,operujuci vie co robi . Drzim palce .

lili789456

poPotvorka a tie okrúhle nevyzerá to velmi neprirodzene? aj ja nad takým tvarom rozmýšlam. kolko ťa to vyšlo ak sa teda môžem opýtať :) a som pripravena aj na tu bolest určite to potom stojí za to :) joj neviem sa dočkať konečne pekné prsia bez push up :)

lili789456

0vecka jasné nechcem veľmi veľké to sa mi už ani nepáči. Len tak aby som sa ja citila lepšie a ženskejšie a mala súmernejšiu postavu. ďakujem za radu :)

lili789456

tralala123a .. mám ich tak medzi A/B nie som chudá zase ani tučná. Meriam 170 cm a važim 63 kil. Preto sa mi to zdá neprimerané lebo mám širšie stehná a boky :) ramená užšie hrudník a pás štíhlejší preto to vyzera neprimerane :D

poPotvorka

ano bola som v Novamede u Cervena a som spokojna . Ja som mala nulky (az sa ostycham to napisat ,ze nulky ooooch brrr) no a dala som si o 2 cisla viac ,lebo ked ti ten opuch opadne mas pocit ,ze je to malo . Osobne si myslim ,ze anatomicke su prirodzenejsie ako okruhle no ja mam prave tie okruhle ,lebo som chcela ,mat pekny dekolt i bez push-up podprsenky .
Je to super pocit a urcite ti to odporucam .
Prajem ti ,aby si bola spokojna tak hrozne velmi ,ako ja . :)