Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusím sa sama sebe...

Príspevok v téme: Hnusím sa sama sebe...
Nezn4m4

Sama som zo sebou nespokojna. Kedysi som bol velka velmi velka.. Detiska v skole sa mi smiali.. Chudla som milion dva krat.. Ale az ten milion treti krat to ako tak vyslo. Schudla som z 86 kil na 63... Len malo by to byt fajn.. Lenze ja aj ked sa momentalne pozriem do zrkadla vidim sa stale taka velka tucna skareda. Niekedy jem normalne. Niekedy jem moc. A ked si uvedomim kolko som toho zase zozula zjem zo 5fenolaxou.. Celu noc prebdiem a rano mam hned lepsi pocit.. Mam priatela.. On ma strasne divnu povahu.. Vsetko je mu jedno neriesi take veci a podobne. Poslednu dobu ho chytilo mi zo srandy rozpravat aka som,,roztecena,, tucna a aky mam skaredy zadok... No mam... Nemam kamaratou, nemam nikoho, z moji rodicia vsetko riesia bud peniazmi alebo kricanim a dohovaranim o tom aka som neschopna, nezodpovedna.. Ja sa vazne snazim byt dobra.. Ked niekto odo mna nieco chce urobim to. Ked niekto nieco potrebuje pomozem.. Alebi aj len ked viem ze to niekoho potesi aj bez toho aby mi to povedal pomozem.. Len ja uz nevladzem...:( pomozte mi..

napochybach

hm,s tymi rodicmi,to mam rovnako aj ja,v zivote sa nedokazali poradit a porozpravat so mnou normálne ..riesia vsetko len ziapotom a prehananim ..
prečo ti partner povedal,take veci skarede ?
neechápem...
nshcval,ci ?
5 fenolaxou ,to co je ?ak mozem vedieť ?neviem ..nevyznam sa v tom....

to znamena,ze sa snazis schudnut ?lebo ti vadí ,kolko mas kíl ,ze si tlsta a tak,či ?s cim vlastne nie si spokojna ?co sa deje ?musis sa naucit lubit samu seba ,to ako vyzeras,aka si ...
alebo skus zajst za psychologickou,dost pomozu v tomto...

cize jes niekedy maličko,aa niekedy moc?prečo ?to tak striedas ?inak,toto robi aj moj priatel a nechapem,co to znamena