Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomožte s chalanmi!

Príspevok v téme: Pomožte s chalanmi!
xxx__3

Ahojte :) dnes idem s kamoškami a kamošmi von... a je tam jeden chalan ktorý sa mi hrozne páči ale ja jemu nie :( idem aj s mojou naj kamoškou a to je naozaj kus.. po nej ide jednoducho každý. ona je jednoducho úžasná :( a ja sa pri nej cítim jak .... -_- :( a keď ide ona tak zaujme pozornosť a ja tam zas budem sama :(( jednoducho kde je ona ani jeden chalan sa na vás nepozrie .. a ja už chcem dnes aspon trošku urobiť dojem.. naozaj je to nepríjemné ide aj jej chalan ale tak aj tak to bude na prd.. oni sa tam bozkavaju obíjmaju a ja tam len na nich pozerám :( a stojím.. čo mam urobiť aby si ma aspon jeden chalan všimol? mna si ani jeden nikdy neoblubil,nezastal jednoducho som niktoš :D :( poradťe čo mám robiť.. dneska ideme zas to dopadne hrozne. PROSÍÍM .. :( Ďakujem

xxx_3

Ako oni ma majú radi veľmi.. ale tak zaujímaju sa len a len o ňu.. ja nechcem byť stredobodom každej pozornosti len chcem aby sa konečne aj o mňa niekto zaujímal :) necítim sa tam ako čierna ovca len sama.. a to že sa trápim absolutne nedavam najavo ja sa iba smejem aby sa o mňa netrápili :) necítim sa tam zle je to moja partia a mám ju rada.. ale asi si to nepochopila čo som chcela :) ale ďakujem ti za názor ;)) som rada :)

Mimulus

Možno nemám oprávnenie nato ti radiť ale vieš čo by som na tvojom mieste urobil ja? Ak si slabší, menej komunikatívny jedinec, s malou sebadôverou tak ti ostáva len jediné - nájsť si takú partiu kde budeš vynikať len a len ty. Ináč budeš do konca života v kúte a v tieni svojej ,,kamošky,, Ináč taká otázka? To máš čo prosím ťa za kamarátov, ktorí nevidia, že sa trápiš? Úprimnú sústrasť.