Ako mám schudnúť?

leonzh

Ahoj ja mam ten isty problem a tiez chcem schudnut 6kg najhoršie je to so zadkom a stehnami čo keby sme šli do toho spolu?

P-girl

Jem tak 4 jedlá denne. Ranajky hocijaký chlebík ( celozrnný ) šunka a pod. a vela zeleniny. Ranajky si naozaj podla rad odbornikov davam take dietnejsie. Potom papam ovocie ale najviac len do 17 lebo obsahuje aj dost cukru. Musim povedať že ja moc nesolim co je naozaj dobre.Cize ak niekto vela soli treba to obmedzit. Obed jem uplne klasicky ako odmalicka len v mensej porcii a veceru tak isto. Ale ked mam moznost snazim sa skor len nejake cestovinky alebo salatik. Nejem sladkosti ani cipsy a podobne veci na ktorych som bola doslova zavisla. A pijem vela zeleneho caju detoxikuje :))

ebi777

ja som schudla tak, že som stále zmenšovala porcie jedla

skús si ale ozajstne čestne napísať na papier, že čo všetko si zjedla, ale aj vypila za jeden celý deň
vtedy uvidíš to kvantum množstvo, takto sa ani nemusí zdať, že ješ veľa...

ja som si tiež spísala a som skoro chytila infarkt, že koľko toho zjem, a to som si myslela, že jem veľmi málo

pred 12 rokmi som schudla tak za rok 20 kíl, a doteraz si to držím, ale to stravovanie mi ostalo - myslím tá menšia dávka,,,,, keby som sa stravovala, tak ako predtým, než som si to uvedomila, že koľko toho jem, tak by som naspäť pribrala...
teraz mám a držím si váhu na 165cm/48kg a som nadmieru spokojná

P-girl

Ja som sa dlho snažila schudnúť a poviem ti: Prestala som jesť po šiestej dovtedy som jedla úplne normálne bez obmedzení ( samozrejme nie čipsy a tak :) ) a 2x do týždna som bicyklovala. Potom ma to začalo baviť tak aj častejšie. Ale myslím že za pokus stojí. :))