Fajcenie - skoncovanie so zavislostou

Príspevok v téme: Fajcenie - skoncovanie so zavislostou
evulik123

A je to tu, uz asi tisicty-krat sa chystam prestat fajcit. Ale tento-krat to naozaj myslim vazne!
Den prvy (dnes), zatial som v pohode, pretoze som sa na dnesok pripravila tak, ze som vyfajcila vcera co najviac cigariet ako som vladala (fuuuuuj), preto mi je este z toho uspesne zle ;-). Predpokladam, ze prve silne abstinencne priznaky pridu zajtra. Takze uz sa trasiem :-(.
Na pracovny stol som si nalepila motivacny obrazok, tak hadam to nejak pomoze.
Priznam sa uz mi je nanic z toho, ze som taka slaboska a neviem prestat, je to hrozny zlozvyk a pre zenske pohlavie uz tym duplom.
Je to uplne obmedzovanie slobodneho ducha, je to otrasna zavislost a musime s nou vsetci skoncovat! Ano!!!
:-DD
Ok, budem prispievat pravidelne, pocula som, ze prve dva tyzdne su najhorsie, takze dva tyzdne budem asi prispievat intenzivne :-) Budem rada, ak sa niekto prida, alebo nejaky ex-fajciar/nefajciar/ktokolvek nas tu vsetkych namotivuje a podpori :-)
Drzte mi palce a aj ja budem vam vsetkym, ktoru bojuju s touto hnusnou zavislostou :-)

Nefajcenu zdar!

tanitalove

Ja som nikdy nefajcila .... Začala som dávno brat HAK a pri tom sa nesmie... V živote s tým podľa mna budu mat ľudia ťažšie a hlavne ženy... Každopádne držím palce

L.Borgia

fandím každému, kto sa rozhodne skoncovať s touto závislosťou ... cigarety sú droga - nebezpečná návyková droga

viem, že fajčiari to nevnímajú, ale ten smrad akým sú napáchnutý - no dvíha sa mi žalúdok, a silne pochybujem, že by som zvládla bozkávanie s popolníkom ....

nie je nič príjemnejšie ako udržiavaná, pekne voňajúca osobnosť :)

agartio

je to velmi neprijemny a zakerny zlozvyk, ktory urobi z cloveka kopu hnusu.
Dennodenne nefajciari trpime, kvoli nim, su takmer vzdy bezohladni.
Momentalne riesim problem, ze sused mi fajci pod oknom a mne to taha prievan dnu do bytu.
Najhorsie je, ze za svoju zavislost obvinuju casto inych, teda si myslia, ze to ja mam ten problem, a pritom, to ze fajci, je jeho problem, ktory mu v zivote robi problemy, a aj inym ludom.

Som vdacny kazdemu, kto s tym prestal, alebo sa aspon pokusa prestat a je ohladuplny k ostatnym, a pripusta, ze to on ma problem, ktory nici zivot jemu aj ostatnym, nie ti ostatni.
Navyse este platia tej hnusnej mafii, co to distribuuje, povolila to, a kvoli tomu s tym uz zacinaju deti.

Dufam, ze budes dalsia, ktorej sa podari oslobodit sa od toho.

orol

Prestal som fajcit pred vyse rokom

bol som dennodenny fajciar vela rokov
a prestal som nahle zo dna na den

po tomto som skoro dostal infarkt

zvysil sa mi tlak atd ...

no ale vydrzal som to a uz sa mi stav upravil do normalu

ak by som mal este raz co i jednu cigu vyfajcit, resp, dat sluka

tak najprv si ale vpalim gulku do hlavy

evulik123

4.den, zatial ani jedna cigareta :-)
Zajtra velka skuska ma caka, kedze idem kamosovi na 30tku :-((((
Aaaaaaaaaa. Ale nemozem pripustit moznost, ze to vzdam - v ziadnom pripade!
Drzte zajtra palce!

o.m.g@♥♥♥♥♥

Ahojte ludia fajcila som niekolko rokov a dost vela v poslednej dobe aj 3 krabicky denne.Chvalabohu uz 1rok nefajcim ani ja ani moj muz.Mala som to lahsie pretoze moj muz mi bol oporou a naopak.Kto chce prestat musi mat pevnu volu.Vela stastia :)

Sejla

Evulik, nemáš za čo, kľudne sem napíš ak nenájdeš alebo máš ohľadom toho nejake otázky, ja by som asi nedokázala len tak prestať a ničím to nenahradiť. Navyše, nevyfukuješ dym, ale vodové obláčiky, čo je v lete veľmi osviezujuce:) taký mentol+blueberry mňam:D

evulik123

Dik moc vsetkym za prispevky. A Sejla dakujem za tip :-) idem to okuknut. No jo, tie prve dva/tri tyzdne viem, ze budu tazke, no hlavne sa nezmiem vzdat, ja som vacsinou par dni vydrzala a potom som si jednoducho posunula termin :-D.
Trosku sa bojim toho, ze pribudnu kila navyse, ale mozno ten vaporizer by aj pomohol.
Naozaj sa bojim, ale musim si verit,ze to dam.
Este raz dik, a pekny vecer prajem.
@p.d.: aj prasule su dost velka motivacia prestat, nie?