SMS v priatelovom mobile

Príspevok v téme: SMS v priatelovom mobile
2481

dobry vecer, pisem k teme o ktorej som si myslela ze sa ma nikdy tykat nebude, ze taka vo vztahu nebudem...ale stalo sa...v priatelovom mobile som nasla sms adresovanu zene, dohadovali si stretnetie,viem ze urcite nejde o pracu, bola to osobna sms...ja viem, si poviete ach tie zeny, si hned nahovarame, ale tak zase byt naivnou a zaslepenou tiez nie je cesta...sme s frajerom rok a doteraz som nemala ziadne pochybnosti o jeho vernosti,ani na jeho spravani nebadam ziadne zmeny, zeby jeho city ochladli alebo nieco take,z jeho reci so mnou planuje buducnost, len tu sms neviem dostat z hlavy,urcite nechcem byt stihacnou v nasom vztahu, ani mu stale dychat na krk, ale trapi ma to, moje city k nemu su ine, z cisteho vztahu je len podozrievanie a nedovera, mozno by bolo najlepsie si to vysvetlit- len zase by mal on pravdu v tom- preco mu kontrolujem sms, cize som ticho radsej, mozno to zbytocne nafukujem cele, ale mozno som ho za ten rok nespoznala dostatocne, a toto mi ma otvorit oci, ja viem ze nepoznate mna ani jeho, ale predsa by som chcela vediet ci mate niekto s tymto niecim skusenost, hm? dakujem:)

trampolina

mozno je to navnada :)
ale dobry napad tam niekoho poslat :D
alebo googli to cislo, ak si ho pamatas..
mozno len sestra :) alebo nieco podobne..

2481

no ved to ma tiez napadlo, ze preco len 1 sms, ani hovory na jej cislo ani tam ani spat- mozno ked mazal, na tu jednu sms pozabudol, ja fakt neviem...

2481

je tomu par dni co som tu sms nasla, a citim ze dlho tak nevydrzim byt, prestala som mat radost z jeho pritomnosti...skor ci neskor mu to tak ci tak predhodim, nejak to zakamuflujem aby nevedel ze to mam z jeho mobilu, len hacik bude ked to je cele nedorozumenie a ja vyjdem z toho celeho ako idiot...ale nieco budem musiet spravit, neviem si predstavit vztah v takej neistote...

jajaja...

však si si tú sms čítala, tak vieš kedy a kde sa stretnú, tak ich sleduj...alebo popros niekoho komu dôveruješ...

vôbec ťa neodsudzujem. ja by som sa asi tiež tak trápila. AKo sa hovorí dôveruj ale preveruj :)