Keď sme sa spoznali, bol v rozvodovom konaní. Boli sme nejaký čas spolu. Bývali sme spolu. Keď jeho \\\\\\\"takmer ex\\\\\\\" zistila, že má nový vzťah, rozhodla sa, že sa nerozvedie. Zrazu vie, že ho miluje a chce byť s ním. Teraz sme spolu 2 týždne v mesiaci a 2 týždne je s ňou a deťmi aby vytvárali ilúziu rodiny. Čo si o tom myslíte?
Neobyčajne obyčajný komplikovaný vzťah
Zajtra sa budeme rozprávať, tak snáď to niečo prinesie. TA3 - máš podobnú skúsenosť?
drzim Ti palce, ani ja ultimata nemam rada, ale su situacie kedy sa im nevyhneme
Ďakujem za radu. Presne to si myslím. Dám mu nejaký čas, pár týždňov, nech popremýšľa. Slovo ultimátum znie hrozne, nemám to v povahe. Ale už sa skutočne trápim, bolí to...
tato neserioznost zo strany manzelky ako manipuluje s detmi by mu mala pomoct sa rozhodnut
no je to komplikovane aj tymi detmi, pol roka je dost dlha doba na to, aby vedel co chce, nebude moct donekonecna sediet na dvoch stolickach, bude sa musiet rozhodnut, moj nazor je taky, ze na spravneho muza sa oplati cakat aj viac len problem je, ako bezpecne rozpoznat ktory je ten spravny, pozri, ked uz dalej takto nevladzes, tak sa s nim o tom celom otvorene porozpravaj a daj mu este chvilu a ultimatum, ze ak dovtedy od manzelky neodide, ze sa uz ku Tebe vracat nemusi, myslim ze toto by mohlo byt riesenie
Rozviesť sa chcel on a ona súhlasila - tiež mala partnera. Neviem, koľko času treba na také rozhodnutie. Už je to takto polroka, príde mi to dosť. Koľko by ste čakali - veriac, že to nie je muž, ktorý rozpráva kaleráby a viete, že vás má rád? Koľko času treba na také rozhodnutie? Bola som veľmi trpezlivá ale už nevládzem...
Stretávala som sa aj s jeho deťmi, mali ma dosť radi, ale teraz ma odmietajú, mama im povedala, že ja som príčina problémov :(
teraz zalei od neho, comu da prednost, ci Tebe alebo manzelke, to tiez asi bude trvat chvilu kym vsetko zvazi a rozhodne sa, daj mu cas a uvidis, na Tvojom mieste ak by som ho mala rada, nevzdavala by som to hned, zalezi kolko mas rokov a ci mozes cakat a tiez zalezi na tom, kto sa povodne chcel rozviest, ak on, podla mna mas sancu vacsiu Ty ako jeho manzelka, ale ak sa chcela rozviest ona a teraz akoze zmenila nazor, Vas vztah je dost na vazkach
Len sexuj, kým si mladá :)
Emma
zacinat este s nerozvedenym, aj ked v rozvodovom konani, je skoro vzdy riskantne, expartneri zvycajne zauraduju, ci uz z dovodu, ze si uvedomia ze spravili chybu alebo len tak, aby zo ziarlivosti ci zavisti rozbili zacinajuci vztah, ak Ti na nom zalezi, chce to pevne nervy a velku trpezlivost
sme práveže zastagnovali na mŕtvom bode
ani tam, ani tam
viem, že ma ľúbi aj že mu záleží a naopak, len neviem, či mám investovať do vzťahu, keď aktuálna partnerka sa rozhodla, že si ho chce udržať...
či nemám radšej vycúvať...