Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chce ma?

Príspevok v téme: Chce ma?
tupelo27

Už dlhšie si píšem s jedným chalanom zo školy. Každý deň si spolu píšeme a skypujeme najmenej 2 hodiny. Chodíme spolu vonku, sami na prechádzky do prírody a spomenie, že chce pusu, ale ešte k tomu nedošlo. V škole sme stále spolu a vždy ma tak jemne buchne do ramena. Povedal mi, že ma má veľmi rád a že sa mu páčim. Otvorene sa bavíme o rôznych témach všetkého druhu. Je to super chalan, ale je odo mňa o 2 roky mladší. Má niekto nejaké skúsenosti v vzťahu kde je žena mladšia? :) Chce ma??

tupelo27

on je taký vyrovnaný, úprimný chalan, ktorý neskrýva svoje emócie ale je trošku hanblivý... rád hrá basket a vonku chodíme tak na prechádzky do prírody, sadneme na lavičku a kecáme o všetkom :)

whiteamerica

kamarati chcu normalne pusu? :D
a co ine robi pre teba?
kvety? kam ta pozyva? kolko ma rokov? ako zije? ake ma konicky? nejaky psychologicky profil by sa zisiel :)

tupelo27

mne je to jedno koľko má kg :D nech má koľko chce :D ale žena by a mala pri mužovi cítiť bezpečne a ja mám ten pocit, že keď je mladší že sa pri ňom bezpečne cítiť nebudem :/ nie, neurazí :D len ja neviem, či chce vzťah alebo len kamaráti...

whiteamerica

Toto je kruty predsudok, pretoze dnes nezalezi na tom, kolko ma KG svalov, alebo % svaloviny v tele, ale skor ide o techniku a sikovnost :)
Niekedy aj 50kg zena da dole 150kg bodyguarda :D ak ma tu spravnu techniku.
Tak (ak bude spravny cas), daj mu vediet o tomto pocite :)
Predpokladam ,ze ak sa bavite o hocicom, neurazi ho to, ak mu to povies, ale musis ist na to uprimne :)
Alebo nemusis povedat, proste nejak navrhni (alebo cez jeho najlepsieho kamosa) a bude to OK :)

whiteamerica

tupelo27

tak ho posli do fitka :D

pred cim ta ma ochranit? nikdy nevies - stavim sa, ze taky nabuchanec nema zas az tak vela rozumu a taky (ak ma menmej kg ako ty, vies co myslim, tenky IT typek :D ) tak mozno ta ochrani hlavou a nie svalmi..

svaly sa daju dohnat, to je to posledne.. (ale potrva to asi minimalne 1 rok, potom su krasne vysledky do 2 rokov a mas pocit bezpecia)..

tupelo27

:D :D :D v pohode :D ďakujem, tak uvidím ako to dopadne... len ja by som chcela byť pri chalanovi s pocitom, že ma ochráni a pri ňom ten pocit nemám, neviem prečo :/