Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Iba s kondomom?

Príspevok v téme: Iba s kondomom?
sususu

Ludia mam takyto problem, chcem vediet co si o tom myslite. Mam noveho priatela, sme spolu skoro 4 mesiace a z toho takmer 3 sme spolu ako sexualni partneri... moj partner odmieta mat pohl. styk bez kondomu napriek tomu ze beriem tabletky. Na vysetrenia sme boli obaja, ja som bola iniciator aby siel. Vysledky ma v poriadku, teda obaja mame. Jeho vysvetlenie je 1, ze on so vsetkymi zenami vo svojom zivote pouzival, iba s jednou s ktorou boli spolu 6 rokov nie a to uz ubehlo 5 rokov. 2, ze po 5tich rokoch si nie je isty ci to "stihne".... 3. ze ja som mala pred nim nedavno vztah rok a pol a vie ze sme uz kondomy nepouzivali a neciti sa na to zeby mal tak skoro "ist tam, kde bol "nedavno" iny... no mal vztah aj rok a stale iba s kondomom...dost ma to vyplasilo, ja som sice velmi zodpovedny clovek a toto je prvy krat ked som nepouzivanie navrhla ja...PRVY KRAT V ZIVOTE...STALE TO BOLI MOJI MUZI KTORI TO ODMIETALI... poradte...co si o tom mysliet???? Fakt neviem.... :-/ no a hlavny dovod toho je ze ma to strasne svrbi aj ked pouzivame lublikant... :-(

MultiLevel

Mimulus, nie sme unaveni...skor nemame telepaticke schopnosti na dialku niekomu anonymnemu hadat naladu a v akom zmysle co pise :D
A vseobecne - nikto nechce robit zbytocne bububu, ale kebyze nemam blizky priklad toho, ake je to vsetko ohladom tychto veci, tak neverim. Treba si fakt davat bacha no :)

ebi777777777

a nielen psychické problémy,
ďalej je to chronická únava, rakovina
to všetko vznikajú pôsobením rôznych kombinácii vírusov a baktérií, ktoré získavame.....

ebi777777777

treba to riešiť, koniec koncov viac ako 60 % psychický problémov vzniká práve pôsobení vírusov a baktérii, ktoré máme v tele....

a úplne súhlasím s RNG, ako by mi z duše písal....

MultiLevel

Mimulus a co? :D To mame radsej "neriesit" a chytit hoc ake potvorky, len preto, ze sme "neriesili"? Kamoska sa chcela dat dokopy s mojim bratom. Skoro ma trafilo...ale nie zo ziarlivosti, ale preto, lebo mesiac pred tym mi kamoska oznamila, ze jej gynekologicka nasla 8 roznych pohlavnych potvoriek (tak to aj nazvala, ake poeticke :D) a dobre som vedela, ze ta kamoska sla vzdy len bez kondomu....Nech sa to zda hoc komu neviem ake debilne, ale okamzite som brata na to upozornila...Ten sa skoro pogrcal a z nadejneho vztahu nebolo nic :)
Takze "riesit" moze niekedy zachranit zdravie a nasledne aj vsetko, co pride

RNG

Dost tazko vysvetlovat niekomu, co nechce pocuvat, lebo ma hlavu plnu hormonov a nie je tam miesta na rozumne rozvazne posudzovanie.
Kazdy mame v sebe hromady roznych mikrobov, od virusov az po rozne mykoplazny a ine, ktore nam sice nemusia robit problem, lebo telo je na ne zvyknute, ale prenesene, najma takym stykom, kde sa priamo prenasa z krvi do krvi cez mikrotrhlinky pri sexe vlastne vsetko z jednej osoby na druhu mozu partnera vazne poskodit alebo naopak.
Preto menenie partnerov je velmi riskantna zalezitost pre zdravie a preto aj povodne moralne kody to nedovolovali.
Ludia totiz historicky poznali, ze menenie partnerov je skodlive a tak to zakotvili do moralnych kodov

Dnes zialbohu su ludia demoralizovani tlacou, televiziou a politikmi, a preto je aj tolko zdravotnych problemov, ktore kedysi neboli v takej miere.

MultiLevel

Nahodou tomu, ze nechce ist tam, kde "pred nedavnom" niekto bol, uplne chapem....sak to je humus, co si ludia medzi sebou vymnienaju. Neviem kolkych chlapov si mala, s ktorymi si isla bez nicoho, lebo si brala tabletky. Ani neviem co je norma, co uz nie. Ale zjavne to tvojmu chalanovi vadi a ja to napriklad kvitujem. Byt chlap, ktoremu zalezi na svojom zdravi, tak rozmyslam tiez ako on :)
Ty mas alergiu na latex? Ked pises, ze ta to svrbi? Ja som to mala a ziskala som celkovy odpor ku kondomom, takze sme si kupili spermicidny gel. Skuste ho aj vy. A nesal z toho, ze tvoj chlap to chce len s kondomom. Zalezi mu na sebe...Ak mas vsak z kondomov zdravotne problemy, tak to rieste spolocne, napriklad tym gelom. On ocividne ide bez kondomu len v dlhsom a hlbsom vztahu a to by si mala byt akurat tak len rada

sentenced

mysli na to, ze sa dost dlho nepoznate, a kazdy z vas moze potencionalne podviest s barsakou spodinou. Beskyd, si paranoik. Fakt si myslis ze pre zenu je vyhra otehotniet s niekym kto nie je milionar k?