ahojté ja už neviem čo mám robiť .
Rozišla som sa s chalanom a pred našim vzťahom sme boly najlepší kamaráti . No dosť sme sa pohádali a on ma už neľúbi ževraj nechce byť už ani kamarát ,pretože to nedokáže tiež . Začalo leto a chcela by som ísť sním von ,len on nechce . 10000 krát som sa mu už ospravedlňovala ,že som bola taká náladová vo vzťahu spravila som všetko pre to aby sme ostali aspon tí kamaráti volala som mu a on mi povedal,že mu nemam volať ani písať,že ak mu budem volať tak si ma pôjde dať bloknúť . Ja už neviem fakt čo mám robiť ,povedal,že mi druhú šancu nedá a pritom som mu bola verná a všetko. Chcem len ho získať späť ako kamaráta no neviem ako na to ,nechcem aby ste mi tu písali,že chce to čas on sa sám ozvee ,chcela by som to nejako urovnať ešte cez toto leto ,moc mi na ňom záleži a nieje to len tak stratiť chalana a naj kamaráta v jednom ,prosíííím poraďte mi niečo .
Chcem všetko späť
Lentilka
-uved podrobnejsie, preco ste sa pohadali
-co znamena „dost pohadali“
-preco sa ospravedlnujes 1000x ty jemu
-preco chces byt s nim
-ako dlho ste spolu chodili, resp. trval vztah
-jeho vek a tvoj
:)
ked to pises ty, tak to tak urcite bude.
treba troska brat zivot s nadhladom, nevrhat sa do nicoho bezhlavo. a hlavne mat troska empatie v sebe a vcitit sa, ze to co je dobre pre teba, nemusi byt okej pre ineho a moze to brat uplne inak.
Takze nadhlad, trocha dospiet a mozes skusat odznova.
ach jaj, tie detske lasky
uvedom si, ze uz vie ze sa mu ospravedlnujes. ak to urobis o 5x alebo o 1000x viac, stale to bude vediet, len ak je to viac ako jeden, uz je to otravne.
ak by chcel, pride za tebou.
"typ co sam od seba nepride" neexistuje. Ak mu na tebe zalezi, pride.
A ak ti povedal ze ta nelubi, tak co riesis?
Zjavne s tebou byt nechce, nema zaujem.
Vie ze si sa mu ospraveldnila, ze ta to mrzi. Ale nema zaujem.
Mne osobne by to bolo blbe, ale rob ako myslis.
Nechapem teda o co ti ide, ked si sem pisala a chcela si radu a kazdy tu tvrdi ze si otravna a ty si stale melies svoje.
Tak mu dalej vypisuj, az kym nepride a nevynada ti ze ho to otravuje. Alebo co si myslis, ze ked mu to napises 48765286x ze vtedy si uvedomi ze ta miluje, alebo ze ty si ta prava kamaratka, ked si sa mu dokazala tak ospravedlnovat?
Pripada mi, ze este potrebujes cas, aby si pochopila o com to vsetko je a ako to v zivote chodi, kedze nechapes zakladne principy medziludskych vztahov.
ježiši kriste :D ty si pýtaš odfajč od neho.. nevidíš, že on už s tebou nechce nič mať? finito :D z tohto sa už priateľstvo urobiť nedá.
Prečo by ma mal nenávidieť za to,že sa to snažím napraviť? Bojím sa toho,že keď sa mu nbudem ozývať zabudne na mňa úplneee . Ja neviem čo sa odohráva v jeho hlave ,ale proste mám strach . A hovorí sa to čo nechceš stratiť o to sa má bojovať nie? otravna? Ja mu nevypisujem každý deň v kuse ,ja mu napíšem tak raz do týždňa ,takže neviem čo je na tom otravné ;)