Zdravím, potrebujem poradiť ohľadom močových ciest. Mám také problémy, že sa mi nevyprázdňuje dobre močový mechúr v moči mi našli baktériu Enteroc.faec.
a zvýšené leukocity. Ráno niekedy vôbec nejdem močiť akoby sa moč vo mne strácal, cez deň chodím často a málo s pocitom stále nevyprázdeného moč. mechúra.
Jedna liečiteľka mi povedala, že na ľavom močovode mám "vydutinu" kde sa mi hromadí tekutina a neskôr by z toho mohli byť zrasty. Urológ mi dal lieky Macmiror,
ale nepomáha mi to skôr mám pocit, že sa mi to ešte zhoršilo. Už sa to ťahá takmer pol roka. Prosím o rady.
Močové cesty - RNG porad
??.?? No práveže ja tie lieky beriem ten Macmiror, ale mi nepomáhajú je mi od nich ešte horšie. Preto hľadám nejakú alternatívu.
millaa,načo si si dávala robiť kultiváciu moču,keď odmietaš liek s účinnou látkou,ktorá bola vyvinutá priamo na Tvoju baktériu?
D-manóza v kombinácii s výťažkom s brusníc je výborná hlavne na vyplachovanie baktérie E-coli
a hlavne veľa pi,aby sa Ti tie potvory čo najlepšie vyplachovali
Ešte sa chcem opýtať, či môžem brať súčasne tie doplnky D-manózu, NAC a Berberine, lebo už chcem radšej všetko naraz aby to naisto zabralo, len teda neviem, či môžem?
Tak vďaka za rady musím to vyskúšať, lebo tým chemickým liekom už vôbec neverím je to od nich len horšie. Inak ten Macmiror mi dal normálne orálne lieky. Je na ňom uvedené, že je na zápaly rôzneho pôvodu moč.ciest aj gynek.zápaly, ale nepomáha mi.
macmiror je na všetko a na nič
na túto žumpovú baktériu je velice citlivý augmentin
Macminor je antobiotikum, na rozne vaginalne infekcie, ale pochybujem ze je ucinny az do mechura, kedze sa zavadza do posvy. Na rozne urinarne infekcie pomaha napr brat D-manozu, 2 gramy kazde 3 hodiny, co vymyje rozne nakazy z ladvin a mechura.
Na odmaskovanie roznych biofilmov, do ktorych sa mnohe bakterie zdruzuju a tak brania prieniku obranhnych latok do nich pomaha brat formu aminokyseliny, odhlienovac NAC, v davkach 2 x 600 az 1200 mg.
Na urinarne a crevne nakazy pomaha tiez Berberine, 2 x 1 gram.
V tele je najlepsia obrana proti nakazam dobre osadena crevna flora [probiotikami, preto radim kazdemu brat kvalitne probpotika a aspon 15 gramov mikrovlaknin denne cely zivot na podporu ich rozmnozovania vyse 1000 nasobne. Az vtedy sa ukaze ich obranna rola v tele, ked kolonizuju dokladne creva.
ATB ich znicia, cim znizia imunitu a daju roznym mikrobom, na ktore su neucinne vlastne zelenu,lebo znicia ich prirodzenu konkurenciu=probioticku floru v crevach.