kedze sa snazim trolinku zit zdravsie a vyhybam sa vyprazanym jedlam,na obed som zjedla vysmazanu cuketu s novymi zemiackami a nejako mi to uskodilo :-( mam zavaly neskutocnych krcov a po ruke ziadnu medicinu :-( co by mi pomohlo co mozno mam doma ?? :-( tie krce su strasne,ako keby mi malo roztrhat vnutornosti !! urobila som si bilinkovy detsky caj,ale zatial zmeny necitim....
Neskutocne krce - hnacka
mna casto trapi to, ze sa mi streida hancka a zapchy ale nie je zapricinene nijakou konkretnou potravinou alebo aspon o om neviem a to si daavm pozor.. co myslite, ze to moze byt? mozno ten spominany sydrom drazdiveho creva?
pri syndrome drazdiveho creva, ktory sposobuje hnacky ci zapchy alebo zazivacie tazkosti je dolezite sledovat si, co jeme a co nam robi problemy... vyprazane asi v tomto pripade nebude najlepsia volba... mne velmi pomohlo si to zapisovat a potom som hned vedela, ked som si to nasledne presla, po ktorom jedle prisli problemy... v pripade dlhotrvajucich problemov probiotika s kvasinkou s. boulardii
Príroda chorobu stvorila, príroda má na ňu aj liek. A takýmto overeným prírodným liekom pri žalúdočných problémoch je napríklad chioská masticha, obzvlášť Masticha Active sa mi osvedčila. Samozrejme, nestačí dať si tabletky prírodného prípravku a čakať, ale najlepšie je samozrejme zamerať sa trochu aj na prevenciu. Upraviť jedálniček, diétu, životný štýl a pod. Proste viac sa starať o svoje telo. :-)
To je dobre, ze preslo.
Po tomto je zasada pomalicky, pozvolna! zacat prijimat tuhsiu stravu
aby si clovek znovu neublizil
Koloidna strieborna voda, glg hned na zaciatku bolesti v zaludku je velmi ucinny prostriedok na zastavenie zaludocnych otrav.Opakuj o 2 hodiny znova.
Ked sa to dostane uz do criev, tam velmi nepomoze, tam treba roztok citricidalu.
GSE dnes nie je zialbohu povodna velmi ucinna formula, treba si zohnat pravy citricidal, dnes predavany len ako citricidal, professional
Treba adresovat nakazu, co to sposobuje, nie len krce=nasledky.
Ta dubova kora ti vytiahne aj pripadnu otravu z vajec
A mozno to bolo len sok pre tvoje telo, kedze vyprazane nejes casto alebo si to zjedla prilis rychlo.
Ak bola obalovana ta cuketa vo vajci, tak si sa mohla nakazit salmonelou. Aky cas po zjedeni sa to u teba objavilo?
Vtedy je najlepsie uzit endiex na dezinfekciu criev, mam to uz parkrat odskusane. Ak mas dobru susedku nejaku, posli ju nech ti to zbehne kupit do lekarne, pokial to nemas doma.
Mam dojem, ze na brucho treba prikladat v pripade krcov, koliky teple obklady