už dva roky som nemala priateľa ani sex. Ako predtým som sex tiež nemala veľa krát možno 10x.. a mala som len toho jedneho priateľa.. Ale mne muži vobec nechýbaju a nie som frigidna ani nič.. ale neviem mne to vôbec nechýba, možno sem tam raz za dva týžde mi je smutno že ma nemá kto objať alebo si spomeniem na sex ale vobec ma to neláka vytvárať si vzťahy, je to normálne?.. teda cítim sa spokojne al každý na okolo si asi mysli že som lezba lebo ked im poviem že nemam frajera (mam 22) a že mi to ani nechýba a že žiadneho nehľadám tak na mna pozeraju ako na chybnú.. Ale fakt neviem, ja som už ako keby bola na mužov imúnna maximálne s nejakým poflirtujem ale žiadny ma nejako viac menej nezaujme. Vlastne som si všimla že o nič ani neprichádzam, ten pocit slobody je super a nejako asi najviac ma tak demotivuje to že na okolo vidím iba take nudné vzťahy stereotipne, dlhorocne, také zo zvyku a ked ich vidím aky su spolu nudní tak si poviem že toto mi vobec nechýba, alebo sa tajne podvádzaju vzajomne. Ale to je len také konštatovanie ja sama nemam pocit že by som niekoho musela mať iba preto aby som si mohla odškrtnuť kolonku - mam frajera. Lebo niektoré kamošky ani mesiac nevydržia byt nezadané. Najradšej by som bola keby som mala také kamošky ktore su tiež takto že nepotrebuju byť vždy s pratelom ale chceli by sa aj zabávať.. Najradšej by som chcela cestovať spoznávať svet, zaziť akcie, mne chybaju skor len tie finančné prostriedky aby som si mohla co najviac užiť svet a to co ponuka, samozrejme nechcem peniaze od chlapa ani nič. Aj teraz som sa snažila nahovoriť kamošky nech ideme na babsku dovolenku ale oni sa od mužov nepohnu :/.. Neviem ja to citim tak že ja nemám rada ani deti, vobec po nich netužim vždy ked na to príde reč je mi trápne lebo vo mne to nevyvolava žiadne emocie. Ja mam chalanov kamošov zavidim im že oni si cenia kamaradstvo viac ako lasku, ženy ked su vo vzťahu na kamošky zabudnu.. tie moje maju coraz menej casu. Ste tu nejake také co zijete bez muža a ste spokojné?.. Ja by som najradšej chcela mať v buducnosti nejaky spoločny byt s kamošmi tak ako v priateloch alebo mať take kamošky ako mala Carrie.. to je podla mna najlepšie..Mne ta predstava nepride tragické ani nič, lebo každý vzťah raz vychradne a upadne a nebude vždy romanticky.. A oblsať sexu tiež nejako nerišim, lebo ak mam sem tam par krat do mesiaca chuť na sex to ma prejde aj tak :D LEBO ja sa nedokažem s mužom len tak vyspať na jednu noc. Takže to neriešim. A manželstvo vobec neuznávam, neviem vobec netužim o tom krácat ku oltáru atd. Niekdy si myslí že to je choré ale preco by to malo byť ked clovek len nežije podla predlohy ktorú ho učí spoločnosť... Maximálne si viem predstaviť život s mužom ale s takým ktorý nechce deti a manželstvo a to je to že takí asi nie sú... Ne ste tu nejaké ženušky ci len ja som nejaka "ina" ? :D
Život bez muža..
nie si sama,je viac takych zien, si uplne OK, akurat nezapadas do stada, to je vsetkoa a zrejme mas guraz na to mat vlastnu svojsku a silnu osobnost a zit ako ty chces
mne teda nijak vynimocna neprides. mam to rovnako, s tym ze mam 25 a mam viacero kamosiek rovnakych. takze ja nemam problem s tym, ze by boli stale so svojimi chlapmi a ja nemala s kym niekam chodit, ale mne to aj tak nevadi, lebo ked niekam chcem ist a nikto vtedy nemoze, pokojne idem aj sama a dakedy si to aj viac vychutnam. a tieto pocity som v tvojom veku mala aj ja, ze naco chlap a nepotrebujem ich, deti tiez nie, ale normalne ako som starsia, tak uz nejaka taka tuzba tam zacina byt. a chcela by som vyskusat aj kvalitu zivota vo vztahu, ale mozno ma to laka len preto, lebo som to este nezazila a mozno si potom poviem, ze takto mi bolo lepsie, ktovie. a neviem, mna sa nejak nikto nepyta, ze preco nemam frajera, raz za cas, ale takych ludi zrusim rychlo, to co hladam ja nejde najst tak lahko a s nahradnymi rieseniami sa neuspokojim. a bodka. a ked je niekto moc dotieravy, tak sa aj pyta, ci som lezba alebo ci mi nechyba sex, tak aj takych zrusim. proste rozmyslam inak ako oni, takze sa im iste nebudem prisposobovat, ako sa aj oni mne neprisposobuju, lahke.
Ó, holka, ty si môj človek! Hlboko sa ti klaniam, žiadna chuť na deti, manželstvo, sex a chlapov! Teba zosiela samo nebo! (Ešte mi povedz, že si ateistka a omdliem.)
Okej, teraz vážne, hoci i horné riadky myslím vážne, máš proste bohovské postoje k celej tejto problematike. Okej, nezhodujeme sa na 100%, a napríklad k tomu šťastnému životu bez muža som sa dostala skrz samé sklamania s mužmi, až tak, že ma teraz moja prirodzená bisexualita privádza možno skôr k ženám, ale vzťah mi nechýba (to bude aj tým, že nie som tak dlho bez predošlého, ale ako vravím, práve týmito sklamaniami sa vo mne utvára názor, aký tu prezentuješ ty). Teda žiť šťastne bez chlapa, ináč po manželstve a deťoch netúžim absolútne (len cez moju mŕtvolu!) a sex, nuž... Je fajn, ale k životu nechýba.
Rovnako ako NumLock ti posielam uznanie.
ja som pred rokom a pol bola rovnaka a tiez som mala 22r. :D potom som spoznala terajsieho priatela a preslo to lebo ma presvedcil, ze stoji za to a tieto iste veci som mu predtym hovorila,ze sa nechcem vydavat, byt zienka domaca a bla bla bla (neodradila som ho a on ma presvedcil) :)) nikdy nevies co sa udeje a koho stretnes v zivote a hlavne to pride ked to najmenej cakas ako u mna...ale niekedy mi chybaju tie stare "slobodne" casy, rada na ne spominam :))) inak o tej zienke domacej to stale plati :D
Ktovie, Mimulus, ako veľmi by ťa niekto musel vytočiť, aby ťa to nielenže napadlo, ale aby sa to aj zrealizovalo ;)
No mňa to napadne vždy keď ma niekto vytočí :DDD
niekedy by som sa chcela usadiť a pokojne žit v španielsku alebo v miamy, alebo v novom zélande alebo v takom malom mestecku v taliansku Cunque Terre.. SI TO KUKNITE to je raj skryty pred svetom..
jeniferSisko - nie si blázon :) Súhlasím s Agnes998 :)
numlock..to mi daj návod ako.. ja uz som blázon na polku aj tak :D
Síce mám len 17, ale svoju budúcnosť si predstavujem jasne. Nechcem sa vôbec viazať, chcem veľa cestovať, užívať si život. Vždy keď sa ma niekto spíta, či mám chalana a a poviem "nie" kukajú namňa ked keby som bola vadná, že: "nechápem, však si pekná ako to že nemáš" ? .....proste nehcem ani deti a muža, až tak po 30the sa začnem zaujímať o tieto veci.