Ahojte.
Ja už toto nezvládam som na dne. Bola som hlúpa, veľmi hlúpa!..ešte pred nedávnom som si chcela naplno užívať život, chodila som na rôzne diskotéky, kde som neraz čosi postvárala. Pred nedávnom bol u nás v meste jeden mladý spevák (nebudem menovať) a po koncerte som sa sním nejak dala do reči a volal ma na hotel, tak som šla, a spala sním. Hneď na druhý deň to vedeli úplne všetci, každý to riešil. Ľudia ma začali odsudzovať a dokonca aj kamaráti a všetci známy. Teraz nemáím nikoho. Kôli mojej povesti si nemôžem nájsť ani chlapca. Mám en dve kamarátky v škole. Každý deň ma to zožiera viac a viac, ľudia mi prestali veriť..Nedokážem s tým pocitom že ľudia ktorých som mala rada, ma teraz odsudzujú a nechcú mať so mnou nič spoločné :( čo mám robiť, som zúfalá :(
Ľudia ma začali odsudzovať, zničená povesť, som osamelá
Ľudia to prestanú riešiť, keď to prestaneš aj ty. Prijmi to, nezmeníš to, nezmeníš ani to, čo si ľudia myslia. Môžeš zmeniť len svoj pohľad. Neviem, či to berieš ako chybu vo svojom živote. Tiež som všeličo povystrájala, dnes to už nikto nerieši. Lebo sa za to nehanbím, priznala som to a už si nikto nič nemusí domýšľať a je to uzavretá téma. Záleží ako sa sama k tomu postavíš.
lateeee :)
salon, kto by uz len prosim ta zavidel sex s nejakym slovenskym spevakom ? ludia len vyjadrili svoj nazor, to je cele. aj priatelstvo ma svoje limity, ale toto je v pohode, mne je jedno s kym moji priatelsia spia, pokial nezacnu o tom knucat.
alibi, spravne slova, senzacia zije asi tak dlho ako vážka.
moccacino, mas co si chcela, tak kde je chyba? si slavna, a slava pritahuje pozornost a klebety ludi. s tym nic nenarobis. aj ten spevak mozno prave takto zacal svoju karieru. alebo snad lutujes svoj cin ?
Len prosím ťa nedramatizuj toľko. Koľko meštiakov že to o tebe klebetí? Jeden či dvaja? Pochybujem, že ľudia v mestečkách a mestách nemajú inšie na práci ako o tebe klebetiť. Neboj, za pár dní prestanú klebetiť, lebo budú mať na pretras nové senzácie. Taký je život.
moccacino
vdaka za odpoved 14_51
Este otazka
-kedze sa nezmienujes o rodicoch
-aky nazor maju na vec oni? Co hovoria? Nepodrzia ta aspon pred druhými v tejto situacii ??
Nič nie je pominuteľnejšie a zabudnutiahodnejšie ako ľudský názor... alebo slovami klasika: ľudia ti odpustia všetko, len to nie, ak sa nebudeš hrabať v záležitostiach ostatných.
Stalo sa, už s tým nič nenarobíš, teraz ide len o to, ako sa k tomu postavíš. Prejav teraz silu a ignoruj všetky názory okolitého stáda, prístup "a čo si o mne pomyslia ľudia" je veľmi obmedzujúci. Osloboď sa. A že si až na pár výnimiek stratila priateľov? Aspoň vidíš, ktorí sú tí praví. Možno je lepšie, že si to zistila len pri tomto, a nie nejakou závažnejšou skúškou. Nuž, a k tomu, čo si urobila, sa musíš postaviť čelom akurát sama pred sebou. Ak chceš byť takáto, prosím (ignoruj ma, ak sa ti zdá, že ti to vyhováram, čo však nerobím), ale človek by mal mať aj sebaúctu. A zničená povesť a zničená sebaúcta sú dve odlišné veci, ver tomu, hoci sa to možno nezdá.
:D :D :D
mimulus,v tom mas pravdu
ved tu gagas stale a dost :D
superstarlet - trafená hus zagága :D Ale nie - ja som to myslel všeobecne :)))