ako mám povedať manželovi,že nebudem môcť mať deti.A ak áno,tak len asi s problémami alebo zázrakom.Prosím pomôžte mi som zúfalá.Vo štvrtok idem na ďalšie vyšetrenia.Mám len 23r.a už som odpísaná.Ja som mala stále problém s menštruáciou.Pokým som brala antikonc.,tak mi chodili pravideľne.Keď som tabletky nebrala,čo len 1mesiac,tak nedošli vôbec.a nemôžu mi pichať každý mesiac inekcie,aby mi to prišlo.Lekárka mi povedala,že nevie prečo je to tak.prosím pomôžte mi...
ako mám povedať manželovi,že nemôžem mať deti?
19r.som začala brať tabletky.Dovtedy som nemala menštruáciu.Potom som brala tabletky 2roky a po tú dobu mi chodili pravidelne.potom som mala 3mesiace prestávku a menštruáciu som nemala.Museli mi dať tabletku a aj inekciu.Potom som zase brala tabletky a mala som pokoj.Teraz som 1mesiac nebrala lieky a zase to nemám.a ja nechcem stále brať tabletky.Keď chcem zostať tehotná,tak asi 1rok nemôžem brať tabletky.
No to mas teraz dobru vahu podla mna, to je pravda, jaj neviem aj ta moja kamoska nemala menstruacii uz 4 roky, kvoli anorexii a teraz sme ju konecne dohnali gynekologovi aby jej predpisal nieco tak jej dal tabletky tak po 4 rokoch dostala, ale ty si v minulosti kolko bnajvic nemala menstruaciu? neviem, tam sa to este da zachranit podla mna.
Prepac, ze sa tak hlupo spytam, nechcem ta urazit.. Ale nemala si nejaku poruchu prijmu potravy v minulosti, pretoze moja kamoska to ma a ma tiez taketo problemy, vraj jedine co jej pomoze je pribrat.
skus sa trosku upokojit a pockaj na vsetky vysetrenia. Urcite nie si odpisana...