Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som nesťastná zo správania syna

Príspevok v téme: Som nesťastná zo správania syna
snehuliak

mám syna,ktorý chce ist na VŠ,momentalne je zamestaný nezarobi vela a všetko utratí,nevim ako mu mám vysvetliť,že je potrebné si peniaze ukladat,ale on má na to iný názor,vec je tá,že chce ist na VŠ a ja bohuzial žijem z jedneho platu a ešte splaácam za niekoho dlh a nie som schopna mu pomoct financne čo znamena že na denne studium nebude moct ist,povedala som mu nech študuje externe,ale marne,stale sa kvoli tomu hadame a mi vycita,že kvoli mne na tu školu nepojde,som z toho nestastna ako sa chova a nechape moju situaciu,na jednej strane by som chcela,aby mal vzdelanie ale na druhu stranu mu neviem pomoct a on je urazený,neviem čo mám robit

lilyianka

rozumiem tomu, že je ti asi ľúto, že synovi nemôžeš zaplatiť školu resp. finančne ho podporovať pri dennom štúdiu ..ale tvoj syn by si mal uvedomiť, že sa snažíš, staráš sa o neho, on sám predsa vidí, že situáciu nemáte ľahkú a je dosť sebecké, že ti dáva najavo, že kvôli tebe nemôže ísť študovať denne. .. veď si mu rozumne vysvetlila, že môže študovať externe, aj keď to niečo stojí a musel by si to platiť sám a možno tam je kameň úrazu, lebo je márnotratný a nevie si na nič odložiť, čiže ani na školné ... a ak nepôjde na externé, jeho chyba ... ty si nič nevyčítaj, bude to jeho rozhodnutie