Nohy bez nej a s ňou

Príspevok v téme: Nohy bez nej a s ňou
Primal

Ahojte! Chela by som niečo vedieť,(najmä od mužov) ale aj ženy možu vyjadriť svoju mienku ;)... aké nohy sa vám na ženách viac páčia.. s medzerou medzi nohami (alebo lepšie povedane so šparou medzi nohami), alebo bez nej....Dufam, že ma chapete =D.. Ja práve tu medzeru nemam a stehna sa mi hore spajaju.... a mne osobne sa to veeeeeľmi nepači.... tak sa pytam, že či je to až take odpudzujuce

Agnes998

Ako vidis niektorym chlapom sa paci to, niektorym to, ale pochybujem ze na tom niektoremu zalezi tak strasne, zeby nemohol mat babu s inymi nohami takze toto skutocne nemusis riesit

Primal

Myslím, si, že sa tu riešili už aj väčšie debiliny.... tak mi napadlo, že sa len opýtam....:)..Nikto nepovedal, že ja si svoje nohy a celkovo zdravie nevažim...len som sa pytala:)

flegma

kks, co uz len za somariny sa tu riesia...
bud rada, ze mas dve zdrave nohy, ktore ta odnesu a vyprdni sa na nejaku medzeru medzi nimi

hrac

pre mna radsej bez, s nou mi pridu opticky velmi uzke stehna a nic moc veru... takze take akurat stehna ked das k sebe nohy aby to vytvorilo Y :-)

oforum

no neni nic skaredsie ako ked babe stehna odstavaju. pripomina mi to kostru. takze samozrejme preboha bez medzery!!!

marry*

podľa mna to nieje podstatné. veď pekné štíhle a tvarované nohy môžeš mať aj ked nemáš nejakú výraznú medzeru. záleži od celkovej postavy