Ahojte! Chela by som niečo vedieť,(najmä od mužov) ale aj ženy možu vyjadriť svoju mienku ;)... aké nohy sa vám na ženách viac páčia.. s medzerou medzi nohami (alebo lepšie povedane so šparou medzi nohami), alebo bez nej....Dufam, že ma chapete =D.. Ja práve tu medzeru nemam a stehna sa mi hore spajaju.... a mne osobne sa to veeeeeľmi nepači.... tak sa pytam, že či je to až take odpudzujuce
Nohy bez nej a s ňou
Ako vidis niektorym chlapom sa paci to, niektorym to, ale pochybujem ze na tom niektoremu zalezi tak strasne, zeby nemohol mat babu s inymi nohami takze toto skutocne nemusis riesit
Myslím, si, že sa tu riešili už aj väčšie debiliny.... tak mi napadlo, že sa len opýtam....:)..Nikto nepovedal, že ja si svoje nohy a celkovo zdravie nevažim...len som sa pytala:)
Nooo, aspoň niečo potešujúce sa tu pre mňa našlo =)
kks, co uz len za somariny sa tu riesia...
bud rada, ze mas dve zdrave nohy, ktore ta odnesu a vyprdni sa na nejaku medzeru medzi nimi
pre mna radsej bez, s nou mi pridu opticky velmi uzke stehna a nic moc veru... takze take akurat stehna ked das k sebe nohy aby to vytvorilo Y :-)
no neni nic skaredsie ako ked babe stehna odstavaju. pripomina mi to kostru. takze samozrejme preboha bez medzery!!!
podľa mna to nieje podstatné. veď pekné štíhle a tvarované nohy môžeš mať aj ked nemáš nejakú výraznú medzeru. záleži od celkovej postavy
Och, tak to sa možem ísť rovno dakde skryť =D :(
ja som baba a poviem, že s medzerou ... samozrejme nie veľkou ......