Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sposoby uzmierovania

Príspevok v téme: Sposoby uzmierovania
sususu

Baby poradte co robite v pripade hadky ... ked sa chcete uzmierit a partner nerobi prvy krok??? Ja nie som velmi submisivny typ a tazko mi je urobit prvy krok...mala som vacsinou vztahy ked prvy krok urobil partner... je mi to dost zatazko prist sama... iba ak som to naozaj pok...la ja... ale v pripade ze mame vinu obaja tak to zo mna nejde... ako to riesite vy???

Mimulus

Sex je super až dovtedy, kým človek nezistí, že to bolo úplne zbytočné a problémy ostávajú neuzavreté. Ja som takto presexoval celý vzťah a teraz sa nedokážeme ani porozprávať...

sususu

ved prave hovorim ze niektori muzi maju problem s tym uzmierovacim sexom... podla mna nerozpravat sa po hadke je upla strata casu... najlepsie je objatie a koniec...ale vela ludi to zneuziva ked raz pride jeden tak akoby sa upisal na to ze to bude stale iba z jeho strany... :-(

sususu

no zial to neplati na vsetkych.... mne by uplne stacilo objatie a to ostatne az potom...alebo taky uzmierovaci sex je uplne skvely ale zial ani to nie je pre vsetkych :-(

liliXY

Tak tak, sex je najlepšie riešenie a chlap sa veľmi poteší. Ak nebývate spolu, skús mu zavolať a jednoducho povedať prepáč, mrzí ma to..V takomto prípade ked v našom vzťahu za hádku môžme obidvaja sa dočkám odpovede aj mňa to mrzí...
Ale potom keď príde ten sex, keď ho prekvapím v dákom sexi prádelku alebo aj nahá, tak aj zabudneme, že dáka hádka bola.
A sex po hádke máme niekedy ešte lepší ako ked sa len tak milujeme :))

krompo

Ja som sa vcera pohadal s manzelkou a asi za polhodinu si sedim pri PC nasraty, pisem klientsku zmluvu a zrazu sa mi na plecia polozia dve krasne hole prsia, otocim sa a za mnou stoji naha manzelka - hned sme boli udobreni :)