Frajerka odmieta piť aj jesť keď si ideme niekam sadnúť ci restika,bar, pub, kaviareň a o krčmách ani nehovorím. Ma odpor k tomu lebo personál nedostatočne umýva príbor a poháre, šálky . Vraj tie zariadenia sú liaheň chorôb a zdrojom nakaz ako žltačka, helikobakterom, mononukleoza atď . Keď sme pozvaní na ples ci svadbu tak des pre ňu. Čo si o tom myslíte, je to normálne.
Oprávnené obavy ci fóbia?
Co rano ranajkuje? Pecivo? Ktovie, kde vsade ten rozok ci chlieb rano padol pekarom.. akymi spinavymi rukami sa ho dotykali.. Tak isto maso.. co ked masiar do pouziti toalety si nedostatocne umyl ruky a siel robit s masom?
V tomto teple ked prevazaju mliecne vyrobky.. myslis, ze vzdy su prevazane v primeranom chlade?
Ked sa denne dotykas x kluciek, v MHD alebo hoci len mobilneho telefonu.. myslis, ze je sterilny? Ani omylom.. Ty sa mozno o hygienu staras, ale urcite pozicias telefon na chvilu niekomu.. a kde mas istotu, ze ten clovek si tak isto po toalete vzdy 100% umyje ruky? A su tam daleko horsie bakterie..
Pribor si v restauraciach utieram aj ja a vobec nie pod stolom.. nevidim na tom nic zle...
Tiez sa mi hnusi ked si predstavim kde kto ako sa s tym jedlom, priborom, tanierom narabalo.. ale keby mal clovek mysliet len na tieto nastrahy, nerobi v zivote nic ine a zblaznil by sa..
Takze podla mna nie, nie je spravanie tvojej priatelky normalne.. v zivote treba zit a nie sa neustale strachovat o kadejake bakterie a virusy.. s nimi sa ma obcas aj organizmus stretnut, aby vedel, co to je a dokazal celit :)
Nevravim, ze treba teraz si tykat so spinou, ale treba normalne zit..
Ludia, ale ta jeho frajerka ma vlastne pravdu. Kolko ludi jedlo s tym priborom a pilo z toho pohara, ktory drzite v rukach. Fuha, teraz to doslo aj mne.
Burger ona je zdrav. sestra takze sa jej necuduj, pozna ten odbor inf. chorob a poznost ich prenosu. Jedine co by pomohlo ako pisu je nosit so sebou vlastny pribor a pohar. :)
Blondula utretie ti nic nepomoze.
Ja tvoju priatelku chapem. Aj mne sa hnusi jest z cudzieho hlavne vdaka hrozbe schytania parazitov ktora je riadne velka. Pochybujem ze ju z toho dostanes. Ak raz o týchto hrozbach vie tak si neviem predstaviť ako na ne nemysliet.
Ako je to podla mna prehnane, pokial si nepojdete sadnut do nejakej spinavej krcmy tretej kategorie tak uz vsade maju umyvacky riadu a to ti riad umyje a vydezinfikuje dokonale. Podla mna u nej to je uz fobia, mala by navstivit psychologa, ale asi tazko si to prizna. V podstate je to jej vec ako zije, ale ono to uz dost zasahuje do vasho vztahu, nikam s tebou nechce chodit a to je skoda. Pribor si moze brat vlastny, ale ak ma fobiu aj z tanierov a jedine co na nom vidi je mnozstvo bakterii a virusov hoci to tak ani nie je, tak asi ani to nepomoze. Vsetci jeme v restikach z tanierov s ich pribormi, pijeme z ich poharov a co? Sme snad vazne chori?
nech si nosí vlastný príbor :D nič iné ma nenapadá ...
Ale ju vyliecit z toho,? Nechcem chodiť stále len s kamosmi sadnúťbez nej. Oni sa divia prečo nechodíme spolu. Im som o tom nepovedal ze prečo.
no môže to mať aj z toho ..sama sa stretáva s rôznymi chorobami a ak robí náhodou v nemocnici ako sestra, ak vidí tie "krásne" príbory a taniere, sa jej ani nečudujem v tom prípade ...
Doma nieje problém ani keď varim ja. Týka sa to len stravova nia a pitia. Nieje pedant . Pracuje ako zdr. sestra. Žeby to mala z toho?
kazdopadne nie je az tak daleko od pravdy..radsej nad takymi vecami ani nerozmyslam tiez by som sa nikde inde okrem domu nenajedla :-/