Chcem sa spytat najma chlapov ake gesta, mimika resp styl upravy zovnajsku co sa tyka vlasov oblecenia u zeny na vas posobia sexy? Napr. pri flirtovani naozaj obtacanie vlasov okolo prsta ? :D vlasy v cope alebo rozpustene? Len by som chcela zistit co z toho su famy a co naozaj posobi sexy :) Mozu sa vyjadrit aj zeny ale zaujima ma nazor najma chlapov
Co na vas posobi sexy?
Možno sa budete čudovať, ale pre mňa je sexy inteligencia. A prirodzenosť. A šikovne udržiavaný očný kontakt, hoci ja sama s ním mám problémy. Fakt nemusím zmaľované namyslené husy, ktorých tu behá milión, tá babab musí mať ducha a už si ma získa - problém je v tom, že zatiaľ najviac bisexuálok alebo lesieb som stretla na psychiatrii, vonku nie :D
na mojom frajerovi je najviac sexy keď niečo robí čo ja viem napr. niečo opravuje a potom sa pozrie na mňa a usmeje sa, vtedy ho fakt žeriem :D .. alebo ke´d sedíme v aute pozrieme sa na seba chytí ma za vlasy a dá mi pusu :) ááchh :D :D
nie je nic vzrusujucejsie ako bezprostrednost ... a skoda len ,ze obcas to krasne podstatne prekryvame umelou dokonalostou ,ved obcas naozaj stacia iba rozcuchane vlasy ,teplaky ....ako pise ninajenina :)))
no mozno na muzov sexi posobi uz len to, ked ich nejaka zena chce, ze na nich reaguje.
minule jeden znamy kamaratke v bare tak desne lichcotil, ze mi povedala ze sa po tom rozhovore citila ako najkrajsia zena na svete. nic podstatne vsak nedosiahol a ked ho nechala tam a odisla, povedal mi o nej ze je sice modelka, ale velmi chuda a chude zeny nie su sexi. no tak som nechapala, ako tak rychlo muzi vedia zmenit nazor :-))
:D :D :D
,,vybehnem zo sprchy do obchodu s ruzovymi licami, vsetko mi pada a nemam ani podprsenku a len v teplakoch a bielom tricku,,
Tak buď rada, že sa pri tých dverách neodohrala hromadná havária a že boli len dvaja :DDDD
Prirodzenost, sebavedomie, cistota detaily...asi ide o cely komplex osobnosti a vyzoru..napriklad minule - vybehnem zo sprchy do obchodu s ruzovymi licami, vsetko mi pada a nemam ani podprsenku a len v teplakoch a bielom tricku, bez toho aby som rozmyslala ako vyzeram tak dvaja krasavci sa hned potkli o seba pred vchodm o obchode ani nehovorim..:D..neviem ale co pocuvam kolegov, muzom pripadaju sexy veci ktore okolo obtacania vlasov velmi nechodia a nikdy to nezistis lebo kazdy ma rad nieco ine..a najhorsie je ze oni velmi radi klamu a povedia ti si strasne sexy ked robis to a to a potmehucky sa smeju a v hlave im viri nieco ako ( boze ake roztomile, toto koli mne robi? je normalna?) takze muzsku logiku velmi tazko obides nejakymi cielenymi tahmi :D
pohlad ...ten spravne nasmerovany, sebavedomy ,ten co mi prepaluje lebku skrz-naskrz a donuti ma ,ze zrazu po nom zatuzim :)))
ostatne spomenute dole je samozrejmostou
Jednoznačne očný kontakt a úsmev.