tak asi tak: manžel si našial milenku. o 15 rokov mladšiu. ako sa to prevalilo - ukončil to s ňou. myslím že to nebolo pre mňa ale kôli jeho existenčným problémom. musel byť začať od znova skratka.ale telef. kontakt s nou udržiaval ešte ďalšie 2-3 mesiace kým som na to nedošla a nedala mu ultimátum a to boli telefonáty 5-6 x denne. tvrdil že spolu boli len mesiac ale dnes viem že o bolo vyše 1/2 roka. ale toto je jedno. ja som si ho chcela udržať a to sa snáď podarilo. omáčka okolo nie je podstatná....naše manželstvo je taraz nádherné. nikdy sme nemali taký vzťah ako teraz asi dobiehame všetky tie roky (15). je pozorný milí proste taký ako som vždy chela aby bol. hoci som bola spokojna aj s tým aky bol doteraz. ale môj problém je že neustále myslím na to ako to snou robil, kde , predstavujem si ako ju robil, ako jej hovoril že ju miluje (ak jej to povedal), ako sa jej dotýkal a že sa jej vôbec dotýkal, ako s ňou vedel v práci stráviť celé hodiny a mna stále vyhadzoval preč že je to jeho robota. že mi nevedel zavolať snáď raz za deň......chcem sa zbaviť tých myšlienok no nejde mi to. a navyše tak fla.dra býva hneď vedľa takže každý deň ju vídam a samozrejme aj on. je mi z nej na grcanie hneď mam náladu v prdeli....no šak a že kamarátka (šak kamarát taky rád). dik za rady
Nevera - odpustenie - ako na to prestať myslieť
na to rady nie su, to si musis vyriesit sama v sebe, najlepsie by bolo keby ste sa odstahovali vy alebo ona
Laurora napisala si to presne... pre mna su tiez zenati muzi akoby ani neboli... vobec ich nevnimam ako realnych partnerov... ak sa takto obrnis tak nikdy nedovolis aby sa Ti dostali "pod kozu" a hlavne tie ich blaboly o problemoch a bla bla bla...lebo vsetci klamu... aj muzi aj zeny ked si hladaju milenku/milenca. Proste jednym uchom dnu a druhym von.....Ja im stale poviem, nech si tie problemy riesia :-) a ked ich nevyriesia, tak nech sa rozvedu a je to ;-)
hmmm len on o tom vôôôbec nevedel. ja so sa to "o jej živote" a o tom kto ju pretiahol dozvedela skor ako on. samozrejem že som mu to šplechla potom. od vtedy sa na ňu ani nepozrie.
hmm toto som si hovorila ja ja že by som neveru nikdy neodpustila a hneď by som sa rozvádzala. a hľa.....sama sebou som prekvapena ako som reagovala. neviem možno budem lutovať niekedy že som bojovala a možno nie. neviem nevyskušam nebudem vedieť.
vieš mi sme esi ešte o nej hovorili že buď je lezba alebo je mužatka. ona tak aj pôsobila nikdy sa s babami nebavila - viac menej len tak 5 minut a hotov a potom sedavala večne pri chlapoch ale tiež žiadna komunikácia. taká proste tichá. myslím že je to obyčjaná chudera a iný o ňu nezakopne okrem ženáčov ....
Podla mna na to nezabudnes nikdy... ja by som sa k nemu uz priblizit nedokazala... podla mna je tam uz nedovera a tie myslienky ta budu tyrat navzdy :-(
Ak je tak ako pises, ze ta zena je taka promiskuitna, tak by som zacal tym, ze by som tvojho manzela poslal najprv na venerologicke vysetrenie, inak velmi riskujes...
A tym horsie pre neho, lebo vedel, o aku zenu ide a do akeho nebezpecenstva moze priviest vlastnu slusnu manzelku. Toto je podla mna to najhorsie, co moze chlap zene urobit, ze on si uzije bez ohladu na riziko a este to prenesie na niekoho nevinneho!
Kamoska takto prisla na neveru svojho muza. Chudera, ma dozivotne nasledky, lebo on chodil za prostitutkami. Inak krasna vzdelana zena, nechapem toho blbca a to som chlap.
ja som písala že sme mali krízu a to hovorí za všetko. je mi jasné že sa jej sťažoval a že je na vine aj on a nie je to len jej chyba. a že ju oblboval. a nemám ho vôbec zidealizovaného. ja viem čo sme mali pred tým ako sa správal pred tým xy krát som uvažovala nad rozvodom ..... ale keď ti napíšem že behoomhom mesiaca chrápala s ďalšími 3 ženatými čo ich poznám a sme kamaráti!!! tak to tiež nebude flandra? v živtoe nebola zamilovaná a hladaá chlapa medzi zadanými . a áno hladá. vieš je toho vela čo som sem nenapísala potom by si zmenila mienku. ale to je jedno. proste je to flandra a vždy ňou aj bude.
mne ide o to ako na to nemyslieť a nie o to či ho mám alebo nemám zidealizovaného a či je alebo nie je flanra. v konečnom dôsledku keby mi povedala sestra alebo švagrina alebo kamarátka že chrápala s tým alebo s tým bola by tak isto pre mňa fladnrou!nenávidím také baby a nenávidím takých chlapov. ....čo maju doma ženu muža a š.kajú kade chodia. myslím jednorazovky. ebi7777 keby si mala rozum tak to nespravíš aj keby ti modre z neba prienisol
Ebi, ze nie si ziadna naivka:) ...ale ved vedela si, ze aj tvoj napadnik bol zenaty nie?? Tak co riesis, ze si ta omotal...pre mna je kazda taka zena obycajna flandra a naivka, ked si zacne so zenatym chlapom. V prvom rade neviem co tym sleduje, ved ktory chlap sa kvoli takym bokovkam bude rozvadzat...ale este vacsia k*urva je aj samozrejme zenaty muz, ktory si hlada takeho bokovky, vtedy ked to nie je treba a ma doma milujucu zenu. Ja som mlada a pred nejakym casom mal o mna zaujem starsi muz, bol krasny,aj bohaty a na prvy pohlad charizmaticky, bol zenaty a ja som proste vedela, ze si s nim nemozem zacat, lebo sa mi raz vsetko vrati aj s urokmi...nedovolila som, aby sa mi tieto jeho recicky nejako dostali pod kozu. Vedel ludi totalne zmanipulovat. Vedela som, ze sa budem citim ako obycajna flandra a pritom nemozem verit jeho reciam, ake ma zle manzelstvo a krizu...Vsetci sa na zaciatku hraju na obet. Takze drahe zeny, da sa odolat,ked clovek FAKT CHCE nic take neexistuje, ze on si so mnou zacal, ja som v tom bola nevinne. Zobudte sa aj vy a prestante snivat, vsetky skoncite rovnako, muz sa s vami zahra, popretahuje vas a potom vas odkopne, kvoli manzelke a detom...
Veru tak, mas ho hrozne zidealizovaneho, podla teba je on uplne neviniatko ktoreho viac nez pol roka znasilovala nejaka flandra. Ale samozrejme, on ti uz urcite nezahne. Pritom jej pravdepodobne hovoril aka si ty neznesitelna hystricka mrochtla, ake utrpenie je zit s tebou a ona ho lutovala. Ty radsej neskusaj prestat na to mysliet ale skor si na to zvykaj, pretoze takych flandier je kopa, a ak je tvoj muz typ, ze vyskoci na kazdu suku co pred nim roztiahne tak si s nim este uzijes. Nakolko s nou neukoncil vztah kvoli tebe ale kvoli cisto jeho vlastnym problemom, tak o to horsie. Teraz sa snazi, aby nestratil upratovacku a pracku doma, vsak ono je to tak prijemne mat doma sluzku a na obrabanie si odskocit k o 15 rokov mladsej susede. Co viac si moze zelat, ma uplne vsetko!
presne tak, nenazývala by som ju fľandrou, na neveru sú dvaja!!!!!
a z vlastnej skúsenosti môžem napísať, že aj ja som bola tri týždne milenkou... a nie preto, že som fľandra, ten ženatý chlap si ma omotal, úplne mi vygumoval hlavu svojimi rečami,,, a to ja rozhodne nie som žiadna naivka!!!! našťastie zdravý rozum zvíťazil, aj keď takáto situácia vôbec nie je jednoduchá
ps: nikdy by ma nenapadlo si s ním začínať, On si začal so mnou!
manor: hmmm viem čo je zač a preto "flandra" by si mohla zapísať ako druhé meno do OP. bolo to 1 x čo ma podviedol. to je jedno . a nemyslím si že to spraví zase. ale dik. a hej mali sme krízu a myslím že vtedy boli city asi na bode mrazu. nad poradnou som rozmýšlala ale tam by som šla akurát tak ja.
poPotvorka: prečo ostávam? lebo ho milujem? ja som mu povedala keď sa rozhodl že ostáva s nami že ale nechem aby to bolo pre dieťa chcem aby to bolo pre nás...kôli nám. mám kam ísť. a o peniaze sa tiež nebojím.
Tina M: viem že sa nedá zabudnúť ale nechem aby mi to stále minutu čo minutu vírilo v hlave. ono to nie je minutu po minute. ale keď človek ma volný čas ....má čas na rozmýšlanie a to je strašné. hej chceME všetko od začiatku od nuly začať...budovať na novo. ako som písala je to teraz nádherné...začali sme od začiatku...len tie myšlienky