ahoj mojho priatela stale boli lave vajicko a bolest mu prechadza niekedy aj vyssie...prosim vas neviete co by to mohlo byt?
kto mi poradi???
velmi pekne dakujem za radu
Mal som tiez podobny problem (mam 21). Bolel ma lavy semennik a bolest vyrzala do slabin. Pomohli mi kupele v harmancekovom caji. Uvaril som si asi jednu salku harmancekoveho caju a ked vychladol na prijemnu teplotu prelial som ho do sirokeho kelimka od jogurtu a ponoril do neho miesok tak, aby bol cely v caji. Kupal som kym ten caj nevychladol (cca 10min.). Opakoval som denne a po tyzdni bolest uplne presla. Neskor lekar zistil, ze to bola varikokela. Ta vraj moze boliet a mala by sa opertovat. POZOR, teply kupel skodi spermiam.
on mal vtedy zapal moc. ciest, zapal obliciek a moc. trubice a to ho v tedy bolelo vsetko
a čo mu vtedy zistili?
ja viem musim ho nejako prinutit...prvykrat sa s tym liecil min. mesiac
jeden den by ho nezabil....
ma pred maturitou a nechce vela zameskat...povedal ze po skuskach pojde, ale zdravie je aj tak prednejsie
tak na čo čaká,treba s tým ísť zase....to nie je sranda....
ved on uz bol v januari dali mu nejake lieky a po nich to preslo....lenze teraz ho to zacina zasa boliet a boji sa ze bude musiet ist na operaciu :o(
určite k urológovi!!!