Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som zúfala

Príspevok v téme: Som zúfala
Dendži

Mám problém s ktorým by som potrebovala poradiť. Dnes som s priateľom 2 roky aj 2 mesiace. Náš vzťah bol vždy super, aj keď sme toho strašne veľa preskákali. Veľa veci mi zatajoval, oklamal, vymazal konverzácie, pozeral dievčatá na internete. Dnes to ale vyvrcholilo, po tom ako stále rozprával o mojej kamarátke, ako jej písal sem tam na facebooku, ako sa na ňu stále vypytoval to dnes zaklincoval. Na pokeci som mu našla správy ako si píše s druhými dievčatami o sexe. Keby len o sexe, ale aj o našom intímnom vzťahu, o tom čo mám rada a čo nemám rada. Strašne ma to sklamalo. Nikdy som si nemyslela, že on bude taký. Tiež mi už povedal, že by vyskúšal aj iné dievča v posteli. Všetko som mu tolerovala. Nikdy som nerobila takéto veci ako on. Je normálne, že si píše o takýchto veciach s cudzími babami? Neviem čo mam fakt urobiť. Hnusí sa mi ! Je mi z neho ZLE! Povedala som mu, že ho už nechcem vidieť, ale on si nedá povedať. Neustále mi píše. Dotýka sa ma a bozkáva ma. Prosím poradte mi. Som zúfala. ĎAKUJEM

Maoam

jedna vec je fakt, ze je to pako, za to ty nemozes, aky je on, je dospely, zodpoveda za seba a svoje spravanie SAM

co sa tyka teba, tak ti poviem ako zena, ktora presla niekolkymi vztahmi, ze u muza si musis urcit hranice a vybudovat respekt z fleku od zaciatku a ziadne take vzdy byt nonstop sladka-mila-dobrucka a snaziva po vsetkych strankach

ked prepiskne - pekne dat najavo a jasne, ziadne kecy okolo toho, priamo do ksichtu a je to na nom, ako si to vyriesi

toto tu je ale beztak strateny pripad, najprv sa daj dokopy ty, dozrej a posilni svoju osobnost a potom si hladaj normalnejsieho k sebe

doubledog

"Stále si kladiem otázku, čo zle som urobila, keď sa ku mne takto správa, čím som si to zaslúžila. Snažila som si vždy, aby všetko v našom vzťahu klapalo..."

zasluzila si si to tym, ze si sa vzdy snazila, aby vam to klapalo.
mala si niekedy nechat snazit sa aj jeho.
bud si to nikdy neurobila, alebo skor pravdepodobne bude to, ze on sa nikdy poriadne nesnazil o to iste, o co ty.

Dendži

Áno máte všetky pravdu. Neviem ho len tak poslať k vode, len tak sa na neho vykašlať a už mu nezavolať a nenapísať, že ho ľúbim. Je to fakt ťažké, neviem či viete o čom hovorím. Neviem či ste to už zažili. Som s nim už tak dlho, deň čo deň . Ja nechápem prečo je odrazu takýto ! Stále si kladiem otázku, čo zle som urobila, keď sa ku mne takto správa, čím som si to zaslúžila. Snažila som si vždy, aby všetko v našom vzťahu klapalo a takto som dopadla.

caa-ra

Tiež som zato ,aby si ho opustila. ked si potrebuje vypisovat s inymi dievcatami o takychto veciach je len otazka casu kedy ta podvedie aj skutocne, pre mna by toto bol tiez isty druh nevery, maj svoju hrdost ,si mlada, zasluzis si lepsieho partnera neboj sa ho nechat a netoleruj mu to! mas na viac stale na to pametaj, ak niesi stastna proste od neho odid, v mori je este vela rybiciek neboj :)

kafe

akože nevieš čo máš robiť? Buď chceš chlapa, ktorý si píše s druhými babami o sexe a preberá i vaše intímne veci s cudzími a chceš ho aj napriek tomu, že sa ti hnusí a je ti z neho zle, ALEBO takého chlapa nechceš. Nebuď mäkká, on sa ťa dotýka a bozkáva ťa, lebo mu to dovolíš a možno ťa kúštik aj teší, že sa o teba tak snaží. Ak chlapec nerozumie hovorenému slovu, tak prejdi k činom - vyhýbaj sa mu. Len ja mám skôr pocit, že to, že ho nechceš vidieť NEmyslíš moc vážne, ty ho chceš, chceš aby sa zmenil.. nuž, možno o 10-15 rokov sa zmení.

didy17

ahoj, tiez by som povedala, aby si ho nechala, to nie je normalne, aby sa spraval, ze sa nic nestalo. Vyzera to tak, ze si je tebou velmi isty, mala by si ho vyviest z omylu. Viem, ze je to tazke, ale ak chce mat ine tak nech si za nimi ide, zasluzis si takeho, co sa bude zaujimat len o teba. A ak si to chlapec neuvedomuje, tak je to jeho smola.

Emily opat

On sa nezmeni, potrebuje skusit aj ine zeny. Lepsie teraz ako o 10 ci 20 rokov. Nechaj ho ist, najdes si casom ineho.

Dendži

20 máme rokov. áno máte pravdu nieje vybujačený. všetko som mu dnes vykričala, ale on sa teraz správa ako keby sa nič nestalo . neviem čo mam robiť ..

Emily opat

Kolko mate rokov? Najma tvoj chlapec este nie je pripraveny na trvaly vztah. Chce mat sex aj s inymi, je to prirodzene a nic na tom nezmenis. To ze rozobera vase intimnosti na nete s inymi... No co povedat...
Hladaj si nejakeho uz vybureneho, tam je vacsia sanca, ze nebude vyhladavat ine vo virtualnom ci skutocnom svete.