Lieky proti rakovine

NumLock

Nie, že teraz nejaký debil začne jesť jadrá marhúľ ako najatý. Pozor na smrteľné množstvo. A internetoví lekári - bežte von, lebo ešte niekoho zabijete.

Basenka

Sranda ked to clovek cíta, tak na jednej strane odporucaju uzivat laetrile, ci uz v tabletovej forme alebo pichanim do zily, ale zaroven to prirovnavaju trochu ku kyanidu a je tam uvedenych niekolko dost vaznych vedlajsich ucinkov, ze sa mi to zda trosku ako hazard..
Navyse o 60r človeka, muža, ktorý neverí ziadnym novinkám, to asi neprejde.. Som zvedavá, či ho nahovorím aspon na tie susene marhulove jadierka a vit.B17 v nejakej forme..

NumLock

Každý chce byť lekárom.
(www)cancerresearchuk (bodka)org/cancer-help/about-cancer/treatment/complementary-alternative/therapies/laetrile

Raz vitamín C, potom B17. Nabudúce dusené červy osvietené mesačným svitom.

Basenka

Vďaka za odpoved, len ide o to, ze tu rakovinu diagnostikovali mojmu ocovi a on na ziadnu alternativnu liecbu neverí a ani na ziadne čajíčky a podobne, takže na to ho nenahovorím..
On verí len klasickej medicíne, a chcem mu pomôcť aspon v tom, aby nemusel platiť tie nehorázne sumy za lieky..
Ale tá kniha je veľmi zaujímavá, rozmýšľam že ju objednám.
A este k tým jadierkam, otec má rakovinu hrtana a jazyka a ťažko sa mu je tuhá a tvrdá strava, musí mať len kašovitú, takže tie jadierka by asi nepožul.

Matka872

No to neviem s tymi liekmi.Ale lepsie ako ta chemia su marhulove jadierka z divych marhul.Da sa to kupit cez internet v BioPurus.Uziva sa to aj ako prevencia proti rakovine.Lekari to samozrejme zapieraju,ved keby ludia liecili na prirodnej baze,farmaceut.priemysel moze to zabalit.Potom som citala este o vysokych davkach toho vitaminu B17,kt.su v tych jadrach marhule.Podavaju sa vo vysokych davkach vnutrozilovo.To sa robi uz ked ma chory clovek roznesenu rakovinu v tele.Vela ludi sa vylieci.
-odkaz odstránený-