Chcem sa Vás opýtať, ked človeku stanovia diagnozu rakovina a predpisuju mu lieky, nemá tento pacient nárok aby mu aspoň časť sumy za lieky preplácala zdr.poisťovňa? Alebo sú tam nejaké podmienky?
Ďakujem
Lieky proti rakovine
Nie, že teraz nejaký debil začne jesť jadrá marhúľ ako najatý. Pozor na smrteľné množstvo. A internetoví lekári - bežte von, lebo ešte niekoho zabijete.
Určite sa ľudia, ktorí majú metastázy nevyliečia z jadierok marhúľ a vitamínu B17.
Sranda ked to clovek cíta, tak na jednej strane odporucaju uzivat laetrile, ci uz v tabletovej forme alebo pichanim do zily, ale zaroven to prirovnavaju trochu ku kyanidu a je tam uvedenych niekolko dost vaznych vedlajsich ucinkov, ze sa mi to zda trosku ako hazard..
Navyse o 60r človeka, muža, ktorý neverí ziadnym novinkám, to asi neprejde.. Som zvedavá, či ho nahovorím aspon na tie susene marhulove jadierka a vit.B17 v nejakej forme..
Každý chce byť lekárom.
(www)cancerresearchuk (bodka)org/cancer-help/about-cancer/treatment/complementary-alternative/therapies/laetrile
Raz vitamín C, potom B17. Nabudúce dusené červy osvietené mesačným svitom.
Vďaka za odpoved, len ide o to, ze tu rakovinu diagnostikovali mojmu ocovi a on na ziadnu alternativnu liecbu neverí a ani na ziadne čajíčky a podobne, takže na to ho nenahovorím..
On verí len klasickej medicíne, a chcem mu pomôcť aspon v tom, aby nemusel platiť tie nehorázne sumy za lieky..
Ale tá kniha je veľmi zaujímavá, rozmýšľam že ju objednám.
A este k tým jadierkam, otec má rakovinu hrtana a jazyka a ťažko sa mu je tuhá a tvrdá strava, musí mať len kašovitú, takže tie jadierka by asi nepožul.
daj si knihu: rakovina-preco stale umierame bez poznania pravdy.
Tam pise vsetko o tom.
No to neviem s tymi liekmi.Ale lepsie ako ta chemia su marhulove jadierka z divych marhul.Da sa to kupit cez internet v BioPurus.Uziva sa to aj ako prevencia proti rakovine.Lekari to samozrejme zapieraju,ved keby ludia liecili na prirodnej baze,farmaceut.priemysel moze to zabalit.Potom som citala este o vysokych davkach toho vitaminu B17,kt.su v tych jadrach marhule.Podavaju sa vo vysokych davkach vnutrozilovo.To sa robi uz ked ma chory clovek roznesenu rakovinu v tele.Vela ludi sa vylieci.
-odkaz odstránený-