Kandidova diéta a silné hnačky

Príspevok v téme: Kandidova diéta a silné hnačky
lulu66030

Prosím poraďte!
Som 8. deň na candidovej diéte. Doposiaľ prebiehalo všetko v norme. Dnes som začala mať silné hnačky. A sa stupňujú!!! Obávam sa, že sa veľmi dehydrujem. Už som aj dosť schudla. Niekde som čítala, že treba doplniť enzýmy. No tie kým by prišli poštou, tak skončí mi diétny plán.

Prosím o radu:
Prerušiť diétu (čo by bola škoda, keď už som v polovici)?
Alebo nejako zastaviť hnačky?
Ale ako, čím, v súlade s diétou?

Ďakujem pekne za urgentné rady.

lulu66030

DObre Ebi,
ešte nejaký deň skúsim vydržať, ak to nepôjde niečo vysadím. Probio - mám z Damianvit 50 biliónové a 10 kmeňové, tak neviem.

Pán RNG sa nejako odmlčal, nikde neprispieva. Viacerí sme si všimli. Aj ja postrádam jeho názor.

Ale vštekým veľmi ďakujem

ebi777777

hmm,
nemôžu za to probiotiká?
ja si si raz na odporúčanie kúpila nejaké špeciálne probiotiká, a som mala z nich neuveriteľnú hnačku

Mohla by si skúsiť aspon na deň postupne vysadiť z niektorých týchto prípravkov:
citricidal, oregano,kokosový olej, prebiotiká, probiotiká
možno niektorý ti nesadol....

lebo to jedlo nie je nezvyčajné, je to normál, od toho by si hnačku nemala mať,
jeto môj názor, fakt neviem,,, ešte rng by sa k tomu mohol vyjadriť

lulu66030

Neviem presne aké sú symptómy umierania kandidy: ale bolesti hlavy, únava, dekoncentrácia, nevoľnosť, trochu "hmla"- to mám.

lulu66030

Dnes som jedla praženicu so surovými paradajkami,hov. mäso na varenej zelnine, orechy a semienká, málo višní, vajce na tvrdo a tuniaka = nič nezvyčajné, čo by som inokedy nejedla. Problémy mám od rána, no k večeru sa nejako stupňujú.

Čo sa týka podielu zeleniny:tak ju teraz uprednostňujem, len dnes som trochu zmiernila, lebo od rána mi je divne.

GoFruit

Mohol by to sice byt detox ale nemusi lebo zas az tak zdravo sa nestravujes. Takze ti neviem povedat mas aj inesymptomy tzv. die off cize umierania kandidy?
Ano aj obycajne uhlie mozes. Aktivovane je vraj lepsie.
No hlavne pi vela vody. A zas sa az tak hnacky neboj aspon ta precisti. Keby ale trvala viac dni tak to nie je ok.

lulu66030

GoFruit,
myslíš, že je to prechodný a normálny stav? Doma mám len klasické čierne uhlie, môže sa aj také použiť? Ak nie,tak aktivované dostať v lekárni?
Ďakujem všetkým za názory.

lulu66030

Dobrý deň EBi,
som na diéte podľa pána RNG:
citricidal, oregano,kokosový olej, prebiotiká, probiotiká. Jem zeleninu, semená+orechy, vajcia, mäsá. Po 2 týždňoch by malo byť po kandide.Do dnešného dňa bolo všetko v poriadku. No dnešok nechápem. Na wc-ku som bola asi 10-ty krát.