da sa vztah opravit? mojou chybou pokaslala som to(nie nevera, ale pochybnosti o vztahu), vidim na partnerovi ze je smutny, uz dlhsi cas. da sa podla vasich skusenosti vztah opravit? aby to bolo tak ako predtym? alebo tu uz bude ten cudny pocit?
Da sa vztah opravit?
Nedá.
zo skusenosti poviem ze sa neda ....ale mozes to skusit uz nemas co stratit
dakujem vsetkym za rady, budem sa velmi snazit:-) drzte mi palce
keďže si neurobila nič hrozné ako napr. nevera, tak jasné, že to pôjde ..len to bude chvíľku trvať, musíš byť trpezlivá, milá, dobrá, šťastná a uvidíš, že aj tvoj priateľ bude časom taký ... len sa mu nečuduj, pretože ak si mala o vás dvoch pochybnosti, stojí nejaký čas, kým to on všetko spracuje a vyrovná sa s tým .. možno to bral ako ranu pod pás ...
Da sa, aspon vacsinou pokial neslo o nic vazne, kazdy robi chyby to je ludske. Treba si ich vediet ale priznat a treba sa vediet ospravedlnit.
pravdaze to ide, chce to iba trpezlivost a komunikovat spolu a komunikovat, komunikacia je zaklad dobreho vztahu, ak sa komunkuje, potom nemoze dojst k pochybnostiam o vztahu, priatel je smutny asi z toho, ze si o nom pochybovala, ze mu neveris, tak ho presvedc o opaku, je tolko sposobov ako mu to dokazat, ak Ta ma rad, vztah sa casom vrati do starych polaji, nepanikar
seetko sa da ked sa mate radi ide preco nie ak si neurobila nejaku total hlupost da sa v pohode