Otazky primara pred hospitalizaciou

Príspevok v téme: Otazky primara pred hospitalizaciou
zyx

Prvy krat budem hospitalizovana dovodom je laparoskopia.
Chcem sa opytat co konkretne sa primar pyta pri prijimani pacienta pred operaciou.
Som trochu vedla, hned opisem preco. Doktor ma poslal na konzultaciu ku konkretnemu doktorovi na zvazenie operacie. Tento dotycny ma objednal na konkretny termin a opytal sa ma ci mam podmienku na konkretneho operatera, ja ze nie v podstate je mi to jedno. On mi na to odpovedal, ze si to poklada za povinnost aby ma operoval on, kedze moj doktor ma poslal na konzultaciu prave k nemu, ale je to spoplatnene. Tak som pozerala ako puk. Hned na to povedal, ze tento poplatok nevyzaduje, ze to nemusime robit na zmluvu.
Preto sa pytam ake otazky kladie primar, lebo doktor mi vravel, ze potom by mohol mat problem, a ja nechcem povedat nieco co by som nemala.
Nerozumiem tomu, podla mna toto neni klasicky postup.

tripo

Normalne si hnusne vypytal uplatok, pricom klame - nech ti ukaze oficialny cennik operacii - neverim, ze nieco take existuje. Neplat nikomu nic - je kopa lekarov, ktori zoberu uplatok a aj tak to odflaknu, resp. to za nich odoperuje niekto iny. Nedavaj sa u neho operovat. Popytaj sa znamych, ci nema niekto kontakt na niekoho, kto by ti pomohol a vybavil naozaj dobreho lekara bez uplatku. Hajzli, hlavne ze strajkovali, ze maju nizke mzdy a vybavili si ich nehorazne zvysenie!