Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ľubi ma ešte?

Príspevok v téme: Ľubi ma ešte?
nikita300

Ahojte, poznam jedneho chalana asi 6 mesiacov, zacali sa asi po 2 mesiacoch stretavat, chodit na kavicky vinko a tak. Citila som ze sa zalubil, a viem aj presne moment kedy sa to unho stalo, uplne sa zmenil bol nezny stale pisal ze nemoze byt bezo mna ani chvilu, prezvanal kazdu chvilku, a zalubila som sa aj ja...vyznali sme si aj lasku a povedali sme si ze chceme byt spolu. Po case sme sa trosku pochytili to skor z mojej strany dosla na mna kriza, nahnevala som sa lebo nerobil niektore veci podla mojich predstav.
Prestala som sa mu ozyvat schvalne, on sa ozyval pisal ze co sa neozvyvam preco som taka vycital mi to. Napisala som mu ze ho lubim ale aj tak som trucovala dalej, chcela som aby sa iba on ozyval. Nevideli sme sa 3tyzne, potom sme sa stretli a bolo to pekne, pisali sme si ake to bolo pekne. Potom cakal ze sa ozvem a ze ho budem volat von a chciet sa stretnut, a ja som to nerobila a cakala ze on mi bude dokazovat... potom mi pisal a bol nastvany ze preco sa mu neviem vobec ozvat. No neskor zas ten kontakt nebol, a zas som sa neozvala a on sa ozval zas prvy... stretli sme sa zas, bolo pekne opat, a povedala som mu ze mi velmi chybal a stale som nanho myslela a on zas ze tak som nanho myslela ze som sa neozvala. Ja neviem ty chlapi fakt cakaju ze sa im budu zeny ozyvat? Lenze on mi nepovedal to te na mna myslel a ze som mu chybala, neviem ci bol urazeny ci co.... uz mi nepovie ze ma lubi, neviem bol nezny prijemny hladil mi ruku bozkaval pri poslednom stretnuti...
Ako mam zistit ci ma stale lubi? uz mi nepovie ani nenapise ze mu chybam a ze ma lubi, ako to zistim vlastne. Nechcem sa ho pytat....
Ako to zistit? Keby sim vedela ze ma lubi stale tak uz by som nebola taka a trosku by som sa viac posnazila.

TinaM

Podla mna, akonahle sa vyzna laska, tam uz nie je priestor na testovanie a dobyjanie. Uz ste jednoducho spolu "v tom" a mate si budovat vztah spolu. Ked ste sa este len stretavali-ako kamarati, tak este ok- nech sa ozve on. Ale ked ste si uz povedali, ze ste spolu, ze sa lubite, tak na co trucujes? Vtedy uz nema chlap dokazovat, ale mate spolu budovat.
A kolko teda mate rokov, ak sa mozem opytat?

P27

To je hlúposť že sa majú len muži ozývať.. Aj nás mužov poteší keď sa ozve žena a tým dokáže že jej ešte nejak záleží na nás..

Laara

presne som z toho mala pocit ako MackoUsko :) ale ze na to koncorocne vysvedcenie cakas skor ty..pretoze dospeli ludia mavaju zvacsa "trosku" ine problemy s laskou ako to, ze kto sa komu ozve ako prvy :D
mozno z vas dvoch je prave tvoj priatel ten dospely, vlastne asi ani nie, lebo kazdy normalny dospely by sa po tomto tvojom spravani na teba vykaslal

a ty si inak odkial, moja?..princezna z rozpravkova? ked si myslis, ze len chlap sa ti ma ozyvat, vtierat, snazit sa a dobijat ta? trosku si zaspala dobu..ako nic v zlom..ale skus si precitat po sebe, co si napisala a potom sa zamysli, ako sa to da asi napravit..a ci si myslime, ze si to pokazila? pravdaze..na plnej ciare..pre chlapa velmi jednoduchy signal..madam sa neozyva = nema zaujem, ma ma u prdele atd...takze preco by som sa mal donemoty doprosovat??? ved uznaj sama, ze to by nikoho dlho nebavilo

nabuduce trapne netaktizuj a ked niekoho chces a chces byt s nim, tak mu to daj patricne najavo..uplne jednoduche a prirodzene spravanie zalubeneho cloveka

MackoUsko777

cital som,len ste mi pripadali mladsia generacia :) pozvi ho nezavazne von,len ako kamosa a v uvolnenej atmosfere ti povie ako to je. len fakt moc netlac. mozno stresy v robote,mozno uz nova zena a mozno ma len financne problemy a hneva ho,ze kvoli tomu nema ako zaposobit (alebo cokolvek)...bolo co bolo, ak si vyrazite von ako kamosi, nezavisle od minulosti zistis ako sa veci maju :)

nikita300

Macko
asi si to necital, ja som urobila par chybyciek... a teraz on je taky ze neviem z neho vyjst, chcela by som len zistit ci citi este nieco? ..ak by aj nie tak to chcem vediet, len ako to zistit?
A ze by ho malo trapit vysvecko? ty si ale vtipalek teda... on uz davno nestuduje ale pracuje.... si myslis ze sme nejake decka? To dospeli ludia nemozu mat problemy v laske?

MackoUsko777

netlac na pilu,zavolaj ho von na nieco menej zavazne a pokecajte si ako kamarati. mozno zistis,ze uz niekoho ma a dalej sa nemusis trapit. a mozno zistis, ze nikoho nema, len ho trapi vysvedcenie alebo nieco a ma stresy...krok dozadu a potom smelo vpred :)

nikita300

Poviem vam dovod preco to takto robim, je to proste v mojej hlave a v mojom podvedomi. Ako nahle ked sa do niekoho zalubim vtedy akoby moje sebavedomie kleslo, a bojim sa ze ten dotycny nechce to iste, bojim sa ze ho budem otravovat alebo nieco take... neviem odhadnut situaciu... a preco cakam len na jeho dokazy... aj napriek tomu ze mi povie ze ma lubi, tak aj tak som neista a nesebavedoma. Ale ked sa jedna o chalana do ktoreho som sa nezalubila, tak u toho viem vzdy s istou ze sa zalubil a ze ma chce. A nemam najmensi problem sa mu ozvat a zavolat ho von sama od seba. Serie ma to ako to prekonat? A u toho dotycneho, ako zistim ci ma este lubi??
Robila som to iste aj pri byvalom ze som nanho "kasla" v skutocnosti nekaslala ale cakala ze bude chodit a volat a snazit sa iba on (bala som sa ze by som ho otravovala, nechcela spm byt otravna)... az ma nakoniec nechal

nikita300

Myslite ze som to pokazila? Ked ja som chcela aby ma balil on a nie ka jeho, chcela som citim ze ma lubi, a ze by mi to dokazal tym ze sa bude ozyvat on. Ale ako teraz zistim co este ku mne citi ked sa prestal vyjadrovat k tomu? Chcela by som to napravit ale neviem ci este je sanca?

ta3

takto sa spravaju dievcata v materskej skolke, svojim odmietavym tvrdohlavym spravanim si ho odradila a teraz sa este tomu cudujes, este si na lasku nedozrela

Iba Katka

Si sa správala ako krava, čo ti mám na to povedať. Prečo by sa mal len chlap ozývať? Dobre, nepoviem raz, ale ty si ho nekontaktovala naschval, aby sa on ozýval niekoľko krát za sebou a celé týždne? Ani sa mu nečudujem, že ho to prestalo baviť